Σάββατο, 8 Μαΐου 2021, 12:58:37 πμ
etpa
Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 10:47

Στο Κιλκίς ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ Άγγελος Παπανικολάου

Συντάκτης:
Συναντήσεις με διοικητικά στελέχη των σωματείων του Νομού Κιλκίς και Γιαννιτσών είχε το Σάββατο ο υποψήφιος για την Προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) Άγγελος Παπανικολάου.
Στη συνάντηση αναφερθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία και για μια ακόμη φορά ο κύριος Παπανικολάου έδειξε ότι είναι γνώστης των προβλημάτων της περιοχής.
Ακολούθησε η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματός του για την επόμενη μέρα της ΕΟΚ με άξονα ΣΩΜΑΤΕΙΟ - ΕΝΩΣΗ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και συζητήθηκαν πρωτοβουλίες για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων των σωματείων της περιφέρειας.
Κατά την συζήτηση αναφέρθηκε στην παροχολογία ενόψει των εκλογών, ζητώντας περισσότερη υπευθυνότητα γιατί οι ψεύτικες εντυπώσεις μπορεί προσκαιρα να ενισχύουν τις πελατειακές σχέσεις αλλα τελικά το αποτέλεσμα για το Ελληνικό Μπάσκετ θα είναι δυσμενές. Παράλληλα, επανέλαβε ότι οι εκλογές πρέπει οπωσδήποτε να πραγματοποιηθούν στις 30 Μαΐου και να συμπεριληφθούν στο Μητρώο όλα τα σωματεία που πληρούν τις προϋποθέσεις.