Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024, 10:55:12 πμ
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2009 13:26

Summer Camp της Hellenic με Kinesis και Α.Σ. Σωκράτη

Στο 2ο εκπαιδευτικό Summer Camp της Hellenic KYOKUSHIN Union συμμετείχε η εκπαιδευτική ομάδα του Kinesis και Α.Σ. Σωκράτη, που διοργανώθηκε στα Καμμένα Βούρλα στο Galini Spa Hotel, από τον εκπρόσωπο της οργάνωσης Sensei Κατρουλή Βασίλη. Βασικός εκπαιδευτής ήταν ο παγκοσμίου φήμης δάσκαλος πολεμικών τεχνών   Shihan George Kolovos από την Αυστραλία εκπρόσωπος της All Japan Kyokushin Union Australia, γενικός γραμματέας της World Kumite Organization και μέλος της World Mui Thai Cunsil, δάσκαλος του διάσημου πρωταθλητή τον Κ1 Sam Crego.


Είχαμε την τύχη να έχουμε αυτήν την μεγάλη μορφή για δεύτερη φορά στην Ελλάδα και κοντά του οι παρευρισκόμενοι εκπαιδευτές και μαθητές να αντλήσουν σημαντικές γνώσεις πάνω στο άθλημα του Kyokushin Karate  αλλά και αγωνιστικές τεχνικές του Mui Thai λόγω της ιδιότητας του Shihan ως μεγάλος promoter ( διοργανωτής ) επαγγελματικών αγώνων Mui Thai σε όλο τον κόσμο.
Άνοιξε η πόρτα προς μεγάλα  τερεν   για τους Έλληνες αθλητές και έχουν την δυνατότητα να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Ήδη πέρσι αθλητές της χώρας μας και του νομού μας συμμετείχαν στο μεγαλύτερο και σκληρότερο παγκόσμιο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών της W.K.O στην Ταϊλάνδη με όλα τα έξοδα πληρωμένα.
Στο σεμινάριο συμμετείχαν οι εκπαιδευτές του νομού μας, ο Γιαννακίδης Αντώνης και ο Πιχλίκ Ανδρέας, που είχαν την δυνατότητα να μεταδώσουν κοντά στους άλλους εκπαιδευτές τις γνώσεις τους πάνω στις πολεμικές τέχνες και οι αθλητές Φουλεδάκης Θεόφιλος και Μπογιατζάκης Κυριάκος.
Το πρόγραμμα είχε 6 ώρες προπόνησης καθημερινά και την τελευταία μέρα έγιναν εξετάσεις για μαύρες ζώνες μετά από 6ώρη εξέταση και μία πολύ σκληρή δοκιμασία που θα την θυμούνται οι εξεταζόμενοι για μια ζωή με 40 αγώνες Nok Down την ίδια μέρα έναν μετά τον άλλον. Εξετάστηκαν δύο αθλητές, ένας από την Λαμία και μία κοπέλα που ήρθε από την Αυστραλία και εξέπληξε όλους με την αγωνιστικότητα της και πέρασε επάξια αυτήν την σκληρή δοκιμασία. Στο τέλος ο Shihan ευχαρίστησε όλους τους εκπαιδευτές και αθλητές για το υψηλό επίπεδο και την ανάπτυξη που είδε από το προηγούμενο σεμινάριο που έδωσε πέρσι. Πρότεινε τον εκπαιδευτή Γιαννακίδη Αντώνη για την προαγωγή στο δεύτερο Dan στο επόμενο σεμινάριο και έδωσε την ύλη για να προετοιμαστεί γι’ αυτήν τη σκληρή δοκιμασία.
Επόμενος σταθμός του γυμναστηρίου είναι στην κατασκήνωση τον προσκόπων, στην Ασπροβάλτα, τον Αύγουστο, για την εκπαίδευση τον μικρών αθλητών στο karate και η εκδρομή που διοργανώνει στους Αμμόλοφους Καβάλας, την Κυριακή 19/7.