Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, 10:20:06 μμ
etpa
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 08:46

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς: Προσέχουμε αλλά δε σταματάμε να τρέχουμε!

Συντάκτης:

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε έναν ιδιαίτερο αγώνα, εικονικού (Virtual) χαρακτήρα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί από 01 έως και 30 Απριλίου 2021, με μοναδικό σκοπό την διεκδίκηση μία καλύτερης ζωής και υγείας.

 

Τον τελευταίο χρόνο, η καθημερινότητά μας ήταν γεμάτη ανατροπές, αλλά η αγάπη μας για την σωματική άσκηση δε σταμάτησε. Η απραξία δεν ήταν λύση για μας και έτσι πραγματοποιήσαμε πρώτοι τον περσινό Μάιο, έναν εικονικό αγώνα τον ”Lonely Trail” μία διαδρομή 9 χιλ. μέσα στον Λόφο του Αγ. Γεωργίου.

Ήρθε όμως η στιγμή για την επόμενη πρότασή μας το “Lonely Run”, μια ασφάλτινη διαδρομή 10 χιλ. περιφερειακά της πόλης μας. Κάθε δρομέας που επιθυμεί να συμμετάσχει στην προσπάθεια μας αυτή, θα πρέπει:

Να τρέξει από 01/04 έως και 30/04 την παρακάτω διαδρομή, όσες φορές επιθυμεί.

Επιλέγουμε εφαρμογή καταγραφής απόστασης και χρονομέτρησης για το κινητό μας. Παραδείγματα εφαρμογών: – Map My Run, – Strava, – Runkeeper.

Αποστέλλουμε φωτογραφία οθόνης ή κάθε άλλο μέσο που αποδεικνύει την διαδρομή και τον χρόνο, καθώς και τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης και τηλέφωνο) στο messenger της Σελίδας του Συλλόγου μας (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς-ΣΔΥ Κιλκίς).

Μοιραζόμαστε φωτογραφίες και βίντεο στα social media με hashtag: #Συλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς-ΣΔΥ Κιλκίς. Περνάμε καλά, βάζοντας τον αθλητισμό στη ζωή μας!

Κάθε συμμετέχοντας, θα παραλάβει το μετάλλιό του από την έδρα του Συλλόγου μας, σε ημερομηνία και ώρα που θα καθορισθεί.

Κύπελλο θα υπάρχει για τον 1ο άντρα και την 1η γυναίκα με τους καλύτερους χρόνους. Στους 2ους και 3ους κάθε κατηγορίας (ανδρών-γυναικών) θα δοθούν αναμνηστικά δωράκια.

Εφιστούμε την προσοχή όλων κατά την διαδρομή και τις διασταυρώσεις, αφού θα κινούμαστε σε οδικό δίκτυο με διέλευση αυτοκινήτων. Άλλωστε σκοπός μας δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή.

Σας ευχόμαστε μία όμορφη και απολαυστική διαδρομή!

https://connect.garmin.com/modern/activity/6021140486...