Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 2:06:12 πμ
etpa
Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 12:39

Συνάντηση ΔΕΕΠ Κιλκίς Ν.Δ. με εκπροσώπους του Χωμάτινου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Συντάκτης:

Σε συνέχεια των συναντήσεων με αθλητικούς συλλόγους (στο πλαίσιο σχετικής πρωτοβουλίας του τομέα αθλητισμού της κομματικής Οργάνωσης) της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς ΝΔ την περασμένη εβδομάδα (Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2021), ο Πρόεδρος της κομματικής Οργάνωσης Μ.Παπαδόπουλος, ο Γραμματέας Ν.Τοπαλίδης και η υπεύθυνη τομέα αθλητισμού Γ. Τριανταφυλλίδου συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους του αθλητικού σωματείου ΧΩ.Μ.Α.(Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός) κ.κ. Αν. Αβραμίδη και Αθ. Καριοφύλλη, με τους οποίους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την πορεία του συλλόγου αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δραστήριος σύλλογός τους.

 

Το σωματείο ΧΩ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 2015, έχει να επιδείξει πολλούς επιτυχημένους αγώνες και δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού και  κορυφαίο στόχο την διεξαγωγή στον τόπο μας ενός Πανελληνίου πρωταθλήματος dragster, στην περιοχή του Δήμου Κιλκίς, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα διεξαγωγής από την Ομοσπονδία.          

Εκ μέρους της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς ΝΔ εκφράσθηκε προς τους διοικούντες του ΧΩ.Μ.Α. η στήριξη και η αρωγή σε ότι είναι εφικτό για κάθε σχεδιασμό του συλλόγου για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πόσο μάλλον για την πραγματοποίηση στο νομό μας ενός μεγάλου αγώνα πανελληνίου επιπέδου το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης και θα αναδείξει και θα προβάλει το Κιλκίς.

ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ