Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 12:46:31 πμ
Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 03:50

Το γλέντησε ο «Ποντιακός»

Με κέφι, ζωντανή μουσική με πλούσιο ρεπερτόριο και χορό μέχρι πρωίας έγινε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, και για 4η συνεχή χρονιά, στην αίθουσα του συλλόγου γυναικών Ν. Σάντας, ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Ν. Σάντας «Ποντιακός».
Η εκδήλωση άρχισε με τον χαιρετισμό του Προέδρου κ. Ασλανίδη Χαράλαμπου, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους τους παραβρισκόμενους, αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας από το έτος ίδρυσης της μέχρι σήμερα.

Κλείνοντας, κάλεσε τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην κάθε προσπάθεια του συλλόγου λέγοντας χαρακτηριστικά: « Ο Ποντιακός θα συνεχίσει να καλλιεργεί το ευ αγωνίζεσθε. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε συμπορευτές, θέλουμε συμπαράσταση, θέλουμε ενότητα για να συνεχίσουμε να πορευόμαστε προς τη δόξα και την αγωνιστική και ηθική καταξίωση.»
Στην συνέχεια χαιρετισμό απήυθυνε ο Δήμαρχος Γαλλικού, ο οποίος ευχήθηκε στον Ποντιακό μια θέση αντάξια της πορείας του.
Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η απονομή τιμητικής πλακέτας στον μακροβιότερο παράγοντα του ποδοσφαίρου, που προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο από το 1985, κ. Πιπερίδη Οδυσσέα.
Εντύπωση προκάλεσε η πολυπληθή παρουσία παλαιών και ενεργών αθλητών, μελών και φίλων του συλλόγου. Παρόντες, επίσης, στην εκδήλωση ήταν ο εκπρόσωπος της τοπικής εκκλησίας, ο Δήμαρχος Γαλλικού Γεώργιος Θεοδωρίδης, οι βουλευτές Ν. Κιλκίς κ. Παραστατίδης Θ. και κ. Φλωρίδης Γ., ο αντιδήμαρχος Γαλλικού κ. Χωλίδης Ν., ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σιδηρόπουλος Χ., ο Πρόεδρος Τ.Σ. Ν. Σάντας κ. Σιούτης Κ. και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς κ. Χατζηαποστόλου Β. Χαιρετιστήριο μήνυμα απέστειλε και ο πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κιλτίδης Κ.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, καθώς και τους χορηγούς της βραδιάς.