Η συμμετοχή ήταν μεγάλη αγγίζοντας περίπου τους 1500 αθλητές-ριες και σε πολλές κατηγορίες οι αναμετρήσεις ανερχόταν έως και 4 φορές. Σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση πρωταθλήματος που γίνεται μια φορά το χρόνο και επανδρώνεται η εθνική Ελλάδος συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με δυο αθλητές:
- Αθανασιάδης Μελέτιος, στο στυλ Kick Light, έως 63 κιλά παίδων, μετά από 3 νίκες οδηγήθηκε στον τελικό. Κατάφερε όμως να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο και με ελάχιστη διαφορά λόγω εμπειρίας στερήθηκε την 1η θέση.
- Παλευτόπουλος Ευστράτιος, στο στυλ Kick Light, έως 89 κιλά εφήβων, παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε δεν κατάφερε να διακριθεί υπολογίζοντας τη μεγάλη εμπειρία του αντιπάλου και την πανευρωπαϊκή θέση που είχε.
‘’Η καλή παρουσία των αθλητών ήταν το σημαντικότερο γιατί η εμπειρία χτίζεται κάθε μέρα στον σύλλογο και στις αγωνιστικές αναμετρήσεις. Μόνο θετικά μπορείς να αποκομίσεις ενισχύοντας ταυτόχρονα την ψυχολογία’’ δηλώνουν ο πρόεδρος Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Μιλτιάδης και Λεμονίδης Σταύρος ευχόμενοι καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.



