Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022, 6:34:01 μμ
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2009 09:23

Χρυσό μετάλλιο η 4Χ100 του ΓΑΣΚ

Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του αγωνίσματος της σκυταλοδρομίας 4 Χ 100 των Εφήβων του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων και Νεανίδων που έγινε το Σάββατοκύριακο στο Δημοτικό Αθλητικό Στάδιο των Σερρών  κατέλαβε η ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς αποτελούμενη από τους  Κώστα Ευθυμιάδη, Ανατόλι Μοσχοβίδη, Δημήτρη Μιχαλόπουλο και Λευτέρη Κεσίδη με επίδοση 43''35 επιβεβαιώνοντας με τον πιο πειστικό τρόπο τον τίτλο του φαβορί που είχε πριν τους αγώνες.


Το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Εφήβων συνιστά τεράστια επιτυχία για την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς αφού κατακτήθηκε με χαρακτηριστική άνεση για σκυταλοδρομία 4 Χ 100 μιας που η δεύτερη ομάδα του Αρχελάου Κατερίνης σημείωσε 43''94 ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Πανελληνίου Γ.Σ. με χρόνο 44''10!
Οι σπρίντερ του Κώστα Μηναρετζή πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση με αλλαγές για σεμινάριο και κέρδισαν δίκαια το χειροκρότημα των θεατών. Μάλιστα συνέτριψαν και το ρεκόρ του συλλόγου που είχαν από πέρυσι με 43''55 και έγιναν οι πρώτοι στην ιστορία του ΓΑΣ Κιλκίς που κατακτούν χρυσό μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων στην σκυταλοδρομία.
Με δεδομένο μάλιστα ότι τα _ της ομάδας του ΓΑΣΚ αποτελούνταν από αθλητές της κατηγορίας Παίδων τότε μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς ότι το μέλλον τους ανήκει.
Φοβερός για ακόμη μια φορά ο Παναγιώτης Βαιτσούδης που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των Εφήβων (με βαρύτερο δίσκο) χάνοντας το χρυσό για λίγα εκατοστά στην τελευταία προσπάθεια του αγώνα.
Ο αθλητής της Δέσποινας Φωτιάδου απέδειξε για ακόμη μία φορά φέτος ότι είναι μεγάλο ταλέντο και αθλητής με μεγάλη ψυχή και μπορεί να φθάσει πολύ ψηλά. Ο Παναγιώτης αναχώρησε σήμερα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων στην Ιταλία όπου αγωνίζεται την Τετάρτη με στόχο που φθάνει ακόμη και στην κατάκτηση ενός μεταλλίου.
Σημαντικά βελτιωμένη, ιδιαίτερα στην ψυχολογία, η Σοφία Φωτιάδου κατάφερε σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα απο αυτό της κατηγορίας της όχι μόνο να μπει στον τελικό άλλα να κατακτήσει και την 7η θέση στη σφαιροβολία με βολή στα 11,23 μ. Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Παυλίδη έκανε τον καλύτερο αγώνα της φέτος και απέδειξε πως δίκαια συμπεριλαμβάνεται στις καλύτερες της σφαιροβολίας στην χώρα μας.
Πετυχημένη ακόμη μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση του δεκαεπτάχρονου (παίδα) σπρίντερ Λευτέρη Κεσίδη  που με 11''23 στον πρωινό προκριματικό των 100 μ περιορίστηκε στην 10η θέση της γενικής κατάταξης βελτιώνοντας ωστόσο την ατομική του επίδοση που ήταν 11''26, ενώ πολύ ικανοποιητική ήταν και η παρουσία του Ανατόλι Μοσχοβίδη που σημείωσε 11''41 στο ίδιο αγώνισμα.