Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 7:51:58 μμ
Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 21:04

Συγχαρητήριο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου κ. Εμμανουήλ προς τους επιτυγχόντες

Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ με όλη μου την καρδιά και να δώσω την πατρική μου ευλογία και τις ευχές μου σε όλα εκείνα τα νέα παιδιά της Μητροπόλεώς μας, του Κιλκίς, ως και της περιοχής του Αγίου Αθανασίου, της Νέας Μεσήμβριας και των γειτονικών ενοριών, που μετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και με τον τίμιο αγώνα και τον κόπο τους, εισήχθησαν επιτυχώς στις ανώτερες και ανώτατες σχολές.


    Είναι αξιέπαινοι και ελπίζουμε και ευχόμαστε να διαπρέψουν στις σπουδές τους και αργότερα στον κοινωνικό στίβο και στους πνευματικούς αγώνες δια την βελτίωση των συνθηκών της ζωής αλλά και το ήθος μέσα στην ανθρώπινη κοινωνία.
Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς οι οποίοι συνέβαλαν με τις δικές τους δυνάμεις στην πρόοδο και στην επιτυχία των παιδιών τους. Να τα χαίρονται τα παιδιά τους, να ευρίσκονται πάντοτε κοντά τους και τα παιδιά να αποδίδουν στους γονείς τους τον πρέποντα σεβασμό και την τιμή.
    Αγαπητά μου παιδιά,
    Οι συνθήκες της ζωής μας είναι δύσκολες. Οι πολυποίκιλοι αγώνες και ο πόλεμος εκ δεξιών και εξ αριστερών, δημιουργούν δυσκολίες, ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους που χρήζουν αγάπης, βοήθειας και κατανοήσεως. Σας αγαπάμε όλους.
    Ο Πανάγιος Θεός με τις πρεσβείες της Παναγίας Μητέρας μας, να σας ευλογεί όλους, ακόμα και εκείνους που δια άλλους λόγους δεν έφθασαν στην επιτυχία και που ευχόμαστε και για αυτούς να βρούν σύντομα το δικό τους δρόμο της προόδου και να είναι υγιείς και στο σώμα και στην ψυχή.     
    Με πολλές πατρικές ευχές και την αγάπη του Χριστού μας.
    Ο πνευματικός σας πατέρας.
    Ο Μητροπολίτης
    Ο Πολυανής, Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου, Εμμανουήλ