O Αλέξης Κούγιας, στην ΕΡΤ, αποκάλυψε πως υπάρχει μια πληροφορία που κάνει λόγο για μια άτυπη συμφωνία ώστε να τιμωρηθεί ο 23χρονος και να συγκαλυφθούν οι συνεργοί του.
Ο Αλέξης Κούγιας είπε χαρακτηριστικά:
Ο Αλέξης Κούγιας είπε χαρακτηριστικά:
Στον εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα μέσα σε κλίμα έντονων αποδοκιμασιών ο 23χρονος φερόμενος δολοφόνος του Άλκη Καμπάνου στη Θεσσαλονίκη. Ο 23χρονος πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» είπε πως: «ήταν και είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία να ολοκληρώσει την έρευνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος δεν έχει πει λέξη στους αστυνομικούς και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεσηαν και παραδέχθηκε στην αστυνομία ότι ήταν παρών στον τόπο του εγκλήματος.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Εταιρείας Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, από τις 09:00 π.μ έως τις 14:30 μ.μ θα πραγματοποιηθούν εργασίες: Σύνδεσης νέου αγωγού Φ250, στην συμβολή των οδών Παύλου Μελά με Καπετάν Κώττα του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.
Στις 13:00, φοιτητικοί σύλλογοι θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη σύσταση της πανεπιστημιακής αστυνομίας.
Την ίδια ώρα, μέλη του Λαϊκού Μετώπου θα πραγματοποιήσουν μπροστά στο τουρκικό Προξενείο συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Αλί Οσμάν Χοσέ που κρατείται σε φυλακές της Τουρκίας.
Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 44ο λεπτό του παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ.
Σε εξέλιξη είναι αυτήν τη στιγμή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 21η αγωνιστική, υπό τη σκιά της δολοφονίας του 18χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, γεγονός το οποίο τάραξε όλη την Ελλάδα.
Ένα σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του 18χρονου Άλκηέχει δει το φως της δημοσιότητας εδώ και λίγες ώρες.