espa pkm

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2026, 10:28:24 μμ

Ελλάδα

Του Σταύρου Οραήλογλου

Από τα μέσα Αυγούστου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται ο ανασχηματισμός… ανάκαμψης της οικονομίας που μελετά και επεξεργάζεται το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Πρωθυπουργός αναζητά τον “ουδέτερο χρόνο” που θα του επιτρέψει να προχωρήσει στις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο υπουργικό συμβούλιο ώστε να “τρέξουν” οι μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα, μετά την απόφαση της Συνόδου Κορυφής για την εισροή 72 δισεκατομμυρίων ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης των Βρυξελλών.

Στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως πληροφορείται το Politic, βλέπουν εκλογές μέσα στους επόμενους 12 μήνες, αλλά διαφωνούν στο πότε.

Του Γιάννη Συμεωνίδη

Υπάρχουν εκείνοι οι οποίοι εκτιμούν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τις ανακοινώσει τέλη Αυγούστου για να τις πραγματοποιήσει μέσα στο Σεπτέμβριο.

«Η Ελλάδα δουλεύει υπεύθυνα, συστηματικά και αθόρυβα», τόνισε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας, μιλώντας στο Politic Radio μέσα από τη συχνότητα του Flash 99.4 και στην εκπομπή «απλά επικίνδυνοι».

Η ανησυχία που διατυπώνεται τις τελευταίες ημέρες, είναι δικαιολογημένη, τόνισε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Πνευμονολογίας – Λοιμωξιολογίας του Α.Π.Θ και Διευθυντής της Κλινικής Αναπνευστικής Ανεπάρκειας στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, Ιωάννης Κιουμής, μιλώντας στο Politic Radio μέσα από τη συχνότητα του Flash 99.4 και στην εκπομπή «απλά επικίνδυνοι».

Του Σταύρου Οραήλογλου

Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά έρχεται επιβράβευση για τους συνεπείς δανειολήπτες! Μέχρι τώρα ο κανόνας ήθελε όσους πληρώνουν στην ώρα τους τις δανειακές τους υποχρεώσεις να αντιμετωπίζονται λίγο-πολύ ως “κορόιδα” έναντι των στρατηγικών κακοπληρωτών που απολάμβαναν ευνοϊκών ρυθμίσεων από τις τράπεζες.

Ο Αλέξης Τσίπρας– γιόρτασε χθες Τρίτη τα 46α του γενέθλια- θα αξιοποιήσει το νεκρό, συνήθως τουλάχιστον, σε πολιτικό επίπεδο Αύγουστο προκειμένου να λάβει τις τελικές του αποφάσεις ως προς τα πρόσωπα στο ΣΥΡΙΖΑ που θα αποχωρήσουν από την πρώτη γραμμή κι αυτά που θα ενταχθούν σε αυτή από το Σεπτέμβριο.

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για να μην πεινάσει κανένα νοικοκυριό ενόψει φθινοπώρου, ανέλυσε μιλώντας στο Politic Radio, μέσα από τη συχνότητα του Flash 99.4, ο βουλευτής ‘Α Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

Να σταματήσει η εσωστρέφεια και η μιζέρια, κάλεσε από το Politic Radio, μέσα από τη συχνότητα του Flash 99.4, ο βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης ΝΔ, Δημήτρης Κούβελας.

Μιλώντας στην εκπομπή «απλά επικίνδυνοι», ο κ.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πεπεισμένος, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Politic, ότι δημοσιεύματα που στρέφονται στην ουσία σε βάρος του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς και του ίδιου προέρχονται προσωπικώς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Η Τουρκία αντιλήφθηκε πως η Ελλάδα δεν αστειεύεται» σημείωσε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης μιλώντας στον Flash 99,4 και στην εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι».

Ερωτηθείς αν έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις η παρέμβαση της Άνγκελα Μέρκελ με το τηλεφώνημα της στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ή ο τρόπος με τον οποίο παρατάχθηκαν οι ένοπλες δυνάμεις στο Αιγαίο, ο κ.