Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 9:41:21 πμ

Ελλάδα

Eπεισοδιακή ήταν η πορεία οπαδών της ΑΕΚ από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, στα Ανω Πατήσια, μέχρι το σημείο του πρώην γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια το απόγευμα της Δευτέρας.

Λίγα λεπτά πριν τις 19:00 περίπου 1000 φίλοι της ΑΕΚ είχαν μαζευτεί στα Άνω Πατήσια, όπου ήταν και το σημείο συνάντησής τους.
Σύγκριση του προγράμματος της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τη Δευτέρα στην ομιλία του στο ΕΒΕΑ ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Σημειώθηκε κάμψη της ανεργίας, μειώθηκε το δημόσιο χρέος και τώρα βγαίνουμε από τα μνημόνια», ανέφερε ο Πρωθυπουργός κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της κυβέρνησης.
Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 23:50

Συνάντηση Σαμαρά με Αβραμόπουλο στο Μέγαρο Μαξίμου

Συντάκτης:
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε το απόγευμα της Δευτέρας ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπου έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.
Λεπτομέρειες για το πώς δρούσε και τι σχεδίαζε το κύκλωμα των εκβιαστών έδωσε στην κατάθεση της η εξαδέλφη του γνωστού βαρυποινίτη - ήδη έχουν δημοσιοποιηθεί τα περισσότερα στο «Βήμα» όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση.
Με μια λιτή ανακοίνωση η ΝΔ έκανε γνωστό ότι προσχωρεί στο κόμμα ο πρώην βουλευτής Πέτρος Μαντούβαλος και «δηλώνει παρών στη μάχη για την εκλογική νίκη στις 25 Ιανουάριου».

Πηγή: Το Βήμα
Υλοποίηση της υπάρχουσας δανειακής σύμβασης αλλά με διεκδίκηση τροποίησης των όρων του και τήρηση των δεσμεύσεων της Θεσσαλονίκης υπό την προϋπόθεση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει «καθαρή εντολή».
Αυτό είναι το τρίπτυχο που περιέγραψε ο διευθυντής του γραφείου του Αλ.
Την Τρίτη ενεργοποιείται από το ΥΠΕΣ η τηλεφωνική γραμμή 213-1361500 προκειμένου να ενημερώνονται οι πολίτες για το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν.

Η γραμμή θα λειτουργήσει Τρίτη-Παρασκευή από τις 9:00 έως 17:00, το Σάββατο από 9:00 έως 19:00 και την Κυριακή από 7:00 έως 19:00.
Ομιλία στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Γεροντή «Επαναθέσμιση της Ελληνικής Πολιτείας» θα πραγματοποιήσει ο πρώην υπουργός κ. Αλέκος Παπαδόπουλος στην οποία θα αναφερθεί στην κοινωνική καταστροφή που συντελέστηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια και είναι αποτέλεσμα επιλογών δεκαετιών, κυρίως όμως της κρίσιμης δεκαετίας που προηγήθηκε της κρίσης.
Σε ξενοδοχείο της Ρόδου μίλησε το απόγευμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα στους δημοσιογράφους, ο Βενιζέλος, ζήτησε να επικρατήσει η περίσκεψη και η σωφροσύνη από τους πολίτες όταν βρεθούν ενώπιον της κάλπης.
Στη λίστα αναμονής του ΕΚΑΒ μπαίνουν καθημερινά 20 έως 40 ασθενείς και τραυματίες μέχρι να βρεθεί κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Τις τελευταίες ημέρες, λόγω της μεγάλης νοσηρότητας από λοιμώξεις και καρδιαγγειακές παθήσεις, ο αριθμός των ατόμων που χρειάζονται νοσηλεία σε Εντατική έχει αυξηθεί.