Quantcast
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023, 3:01:39 μμ

Ελλάδα

Τo θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά ΚΕΘΕΑ «Διάβαση» και ο Πολιτιστικός Όμιλος Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΠΟΦΠΑ) συναντιούνται για μια ακόμη φορά παρουσιάζοντας την έκθεση φωτογραφίας του φωτογραφικού τομέα ΠΟΦΠΑ στο Πολιτιστικό Στέκι του Προγράμματος (Σταυροπούλου 29, πλατεία Αμερική).
Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 22:50

Στα άκρα η σύγκρουση Σαμαρά-Τσίπρα

Συντάκτης:
Στα άκρα οδηγείται η πολιτική σύγκρουση μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα υπονοούμενα των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής. Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πέρασε στην αντεπίθεση και κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να τεκμηριώσει αμέσως τις καταγγελίες με ονόματα και στοιχεία, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα είναι παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας.
Δύο άτομα, ένας 36χρονος και ένας 16χρονος, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου. Επιπλέον στην δικογραφία περιλαμβάνονται δύο ακόμη άτομα ηλικίας 47 και 16 ετών.
Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 21:50

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα

Συντάκτης:
Σπείρα που έκανε κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων τα οποία στη συνέχεια οι δράστες διέθεταν στην κυκλοφορία με παραποιημένα τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και αφού είχαν εκδώσει νέες άδειες κυκλοφορίας σε στοιχεία τρίτων προσώπων εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.
Μια υπήκοο Κύπρου, κάτοικο Λευκωσίας, απέτρεψαν από την αυτοκτονία το βράδυ της Κυριακής αστυνομικοί από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Από το 2006 ως σήμερα έχουν αποτραπεί συνολικά 1.059 περιπτώσεις πρόθεσης αυτοκτονίας μέσω Διαδικτύου.
Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 21:00

Σκουπίδια 40 ημερών συσσωρεύονται στην Τρίπολη

Συντάκτης:
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Τρίπολη, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, ύστερα από αίτημα που υπέβαλε το δημοτικό συμβούλιο.

Το αίτημα υποβλήθηκε προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να απομακρυνθούν τα σκουπίδια που, σε πολλές περιοχές της πόλης, υπάρχουν συσσωρευμένα για περίπου 40 ημέρες.
Ενα μέρος των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ για το δημόσιο χρέος της χώρας κατέθεσε ο Γ. Σταθάκης, μιλώντας στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

«Κατά την επικείμενη επαναδιαπραγμάτευση των δανειακών συμβάσεων από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα τεθεί εκ των πραγμάτων το ζήτημα της απομείωσης του δημόσιου χρέους της χώρας τουλάχιστον κατά 50% και η αποπληρωμή του εναπομείναντος τμήματός του με ρήτρα ανάπτυξης»,
δήλωσε ο ο βουλευτής και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ.
Συνεχίζεται η ένταση στο πανεπιστήμιο Αθηνών όπου το μεσημέρι της Δευτέρας ομάδες φοιτητών προσπαθούν να πλησιάσουν το κτίριο της πρυτανείας στην οδό Πανεπιστημίου, αλλά άνδρες των ΜΑΤ που έχουν παραταχθεί στην περιοχή τους εμποδίζουν.
Ένας 16χρονος κι ένας 36χρονος συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου. Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται άλλος ένας 16χρονος κι ένας 47χρονος.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πολιτικό γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Παγκράτι, πραγματοποίησαν απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες. Αυτήν την ώρα κατευθύνονται στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Πηγή: Το Βήμα