Ελλάδα
Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 22:50
Η φωτογραφία ενώνει θεραπευτικές κοινότητες και φοιτητές
Συντάκτης: Eidisis.grΤo θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά ΚΕΘΕΑ «Διάβαση» και ο Πολιτιστικός Όμιλος Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΠΟΦΠΑ) συναντιούνται για μια ακόμη φορά παρουσιάζοντας την έκθεση φωτογραφίας του φωτογραφικού τομέα ΠΟΦΠΑ στο Πολιτιστικό Στέκι του Προγράμματος (Σταυροπούλου 29, πλατεία Αμερική).
Στα άκρα οδηγείται η πολιτική σύγκρουση μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα υπονοούμενα των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής. Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πέρασε στην αντεπίθεση και κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να τεκμηριώσει αμέσως τις καταγγελίες με ονόματα και στοιχεία, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα είναι παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας.
Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 21:50
Εμπλοκή ανηλίκων σε υπόθεση πορνογραφίας μέσω Διαδικτύου
Συντάκτης: Eidisis.grΔύο άτομα, ένας 36χρονος και ένας 16χρονος, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου. Επιπλέον στην δικογραφία περιλαμβάνονται δύο ακόμη άτομα ηλικίας 47 και 16 ετών.
Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 21:50
Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα
Συντάκτης: Eidisis.grΣπείρα που έκανε κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων τα οποία στη συνέχεια οι δράστες διέθεταν στην κυκλοφορία με παραποιημένα τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και αφού είχαν εκδώσει νέες άδειες κυκλοφορίας σε στοιχεία τρίτων προσώπων εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.
Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 21:50
Μια ακόμη αυτοκτονία μέσω Διαδικτύου απετράπη από την ΕΛ.ΑΣ.
Συντάκτης: Eidisis.grΜια υπήκοο Κύπρου, κάτοικο Λευκωσίας, απέτρεψαν από την αυτοκτονία το βράδυ της Κυριακής αστυνομικοί από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Από το 2006 ως σήμερα έχουν αποτραπεί συνολικά 1.059 περιπτώσεις πρόθεσης αυτοκτονίας μέσω Διαδικτύου.
Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 21:00
Σκουπίδια 40 ημερών συσσωρεύονται στην Τρίπολη
Συντάκτης: Eidisis.grΣε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Τρίπολη, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, ύστερα από αίτημα που υπέβαλε το δημοτικό συμβούλιο.
Το αίτημα υποβλήθηκε προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να απομακρυνθούν τα σκουπίδια που, σε πολλές περιοχές της πόλης, υπάρχουν συσσωρευμένα για περίπου 40 ημέρες.
Το αίτημα υποβλήθηκε προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να απομακρυνθούν τα σκουπίδια που, σε πολλές περιοχές της πόλης, υπάρχουν συσσωρευμένα για περίπου 40 ημέρες.
Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 21:00
Σταθάκης: Απομείωση του δημόσιου χρέους τουλάχιστον κατά 50%
Συντάκτης: Eidisis.grΕνα μέρος των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ για το δημόσιο χρέος της χώρας κατέθεσε ο Γ. Σταθάκης, μιλώντας στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
«Κατά την επικείμενη επαναδιαπραγμάτευση των δανειακών συμβάσεων από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα τεθεί εκ των πραγμάτων το ζήτημα της απομείωσης του δημόσιου χρέους της χώρας τουλάχιστον κατά 50% και η αποπληρωμή του εναπομείναντος τμήματός του με ρήτρα ανάπτυξης», δήλωσε ο ο βουλευτής και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ.
«Κατά την επικείμενη επαναδιαπραγμάτευση των δανειακών συμβάσεων από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα τεθεί εκ των πραγμάτων το ζήτημα της απομείωσης του δημόσιου χρέους της χώρας τουλάχιστον κατά 50% και η αποπληρωμή του εναπομείναντος τμήματός του με ρήτρα ανάπτυξης», δήλωσε ο ο βουλευτής και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ.
Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 20:50
Πανεπιστήμιο Αθηνών: Ανακοίνωση για την πρόσληψη σεκιούριτι
Συντάκτης: Eidisis.grΣυνεχίζεται η ένταση στο πανεπιστήμιο Αθηνών όπου το μεσημέρι της Δευτέρας ομάδες φοιτητών προσπαθούν να πλησιάσουν το κτίριο της πρυτανείας στην οδό Πανεπιστημίου, αλλά άνδρες των ΜΑΤ που έχουν παραταχθεί στην περιοχή τους εμποδίζουν.
Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 20:50
Δύο 16χρονοι εμπλέκονται σε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων μέσω internet
Συντάκτης: Eidisis.grΈνας 16χρονος κι ένας 36χρονος συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου. Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται άλλος ένας 16χρονος κι ένας 47χρονος.
Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 20:50
Συνάντηση είχε ο Κ. Μητσοτάκης με σχολικούς φύλακες και εκπαιδευτικούς
Συντάκτης: Eidisis.grΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πολιτικό γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Παγκράτι, πραγματοποίησαν απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες. Αυτήν την ώρα κατευθύνονται στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Πηγή: Το Βήμα