Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 6:47:18 μμ

Ελλάδα

Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται σήμερα και αύριο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην ατζέντα της Συνόδου είναι το πακέτο Γιούνκερύψους 315 δισ.
Σε επιφυλακή θα βρίσκεται κατά τη περίοδο των εορτών η ΕΛ.ΑΣ. για την ομαλή αναχώρηση και επιστροφή των εκδρομέων από τα μεγάλα αστικά κέντρα. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας θα διατεθεί σταδιακά το σύνολο του διαθέσιμου προσωπικού της Τροχαίας, με ενίσχυση και από άλλες υπηρεσίες και παράλληλα θα διατεθεί μεγάλος αριθμός περιπολικών και μοτοσικλετών, καθώς και συμβατικών οχημάτων με τον ανάλογο εξοπλισμό (ραντάρ ταχύτητας, αλκοολόμετρα κ.
Μνημόνιο συνεργασίας για την προβολή του Μαραθώνα και την ανάδειξη της πολιτισμικής κληρονομιάς της περιοχής υπέγραψαν ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο ΕΟΤ.

Ο Ηλίας Ψινάκης ανέβασε στο Instagram φωτογραφία του με την υπουργό Τουρισμού, επιβεβαιώνοντας την είδηση.
Τη στήριξη του Δήμου Αθηναίων θα έχουν τα καταστήματα στην περιοχή των Εξαρχείων και της Ομονοίας, που υπέστησαν καταστροφές κατά τα επεισόδια της 6ης Δεκεμβρίου.

Με στόχο να αποκαταστήσουν τις επιχειρήσεις τους από τις ζημιές και να επαναλειτουργήσουν, ο δήμαρχος Αθηναίων, κ.
Νέα στοιχεία για την δράση, αυτή τη φορά στην περιοχή της Εύβοιας, του μεγάλου κυκλώματος «ιδιοποίησης» περιουσιών από θανόντες ανακάλυψε μετά από πολυήμερη έρευνα το Τμήμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.
Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 18:50

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Συντάκτης:
Τον δρόμο προς τις κάλπες «βλέπει» πλέον η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από το αποτέλελσμα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, το οποίο πάντως δεν αιφνιδίασε τον Αλ. Τσίπρα και τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την άμεση παράταση της αναστολής πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Βλάχος στην Βουλή, προκαλώντας την αντίδραση του υφυπουργού Ανάπτυξης Γ. Γιακουμάτου ο οποίος διαβεβαίωσε ότι δεν κινδυνεύει κανένας.

Την επέκταση της διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων μέχρι την 31η Μαΐου 2015 προβλέπει τροπολογία που κατέθεσαν ο υπουργός Οικονομικών κ. Γκ. Χαρδούβελης και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυρ. Μητσοτάκης. Με αυτήν προβλέπεται συγκεκριμένα η παραμονή σε διαθεσιμότητα έως την 31.5.2015 υπαλλήλων για τους οποίους ο χρόνος διαθεσιμότητας έληξε μέχρι τη δημοσίευση των προτεινόμενων ρυθμίσεων.

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 17:50

Τα Χανιά στο ρυθμό του Santa Run στις 27 Δεκεμβρίου

Συντάκτης:
Φοράνε τις κόκκινες στολές, τις λευκές τους γενειάδες και το πιο φωτεινό τους χαμόγελο κι αφού αφήσουν το έλκηθρο και τους τάρανδους να «ξεκουραστούν», χιλιάδες Αι Βασίληδες κάνουν βραδινό περίπατο στη γραφική πόλη των Χανίων για να προσφέρουν χαρά σε παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Δρομολογείται άμεσα η επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη πρυτανικών αρχών στο ΑΠΘ, μετά την ακύρωση, από το Συμβούλιο της Επικρατείας, της εκλογικής διαδικασίας της 13ης Ιουνίου 2014 και του διορισμού του εκλεγέντος καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής, Περικλή Μήτκα.