Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024, 4:01:16 πμ

Ελλάδα

Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014 21:50

Επανεξελέγη ο Φώτης Κουβέλης στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ

Συντάκτης:
Ο Φώτης Κουβέλης επανεξελέγη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, με ποσοστό 68,34%, όπως ανακοίνωσε η Εφορευτική Επιτροπή κατά την τελευταία ημέρα του συνεδρίου.

Συγκεκριμένα, έλαβε 503 ψήφους επί συνόλου ψηφισάντων 745. Ο έτερος υποψήφιος Δημήτρης Λουκάς έλαβε 155 ψήφους, δηλαδή ποσοστό 21,01%, ενώ 79 σύνεδροι ή 10,71% των ψηφισάντων, ψήφισαν λευκό.

«Σπουδαστής Καλών Τεχνών, που έμενε κυρίως στη Θεσσαλονίκη» δήλωνε τα τελευταία χρόνια ο άνεργος –στην πραγματικότητα– Αντώνης Σταμπούλος ο οποίος κατηγορείται από την ΕΛ.ΑΣ. ως βασικός συνεργός του Νίκου Μαζιώτη και δραστήριο μέλος του Επαναστατικού Αγώνα.

Στην πλατεία του Άγιου Παντελεήμονα βρέθηκε την Κυριακή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, όπου μίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Ο κ. Θεοδωράκης μίλησε για το μεταναστευτικό, για «δεξιό λάθος» και «αριστερό λάθος» στην αντιμετώπιση του ζητήματος, και πρότεινε κοινό ευρωπαϊκό σύστημα ασύλου για όσους μετανάστες έχουν ανάγκη προστασίας.
Αργά το απόγευμα του Σαββάτου εντοπίστηκε στο Περιστέρι, στη συμβολή των οδών Κολωνού και Μουζακίου έξω από ένα συνεργείο.
Από την έρευνα που έγινε δεν προέκυψαν ευρήματα, καθώς το αυτοκίνητο ήταν άδειο.
Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014 17:50

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Αντώνης Σταμπούλος

Συντάκτης:

Ενώπιον του εφέτη ειδικού ανακριτή, που χειρίζεται υποθέσεις τρομοκρατίας, οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής για να απολογηθεί ο Αντώνης Σταμπούλος, που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, 2 Οκτωβρίου, στον Βύρωνα, και κατηγορείται ότι είναι μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα».

Με τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας για την προεδρία της ΔΗΜΑΡ και την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής ολοκληρώνεται το συνέδριο του κόμματος την Κυριακή, μετά τη θυελλώδη τρίτη ημέρα και την αιφνιδιαστική κίνηση βουλευτών να ζητήσουν από τον Φώτη Κουβέλη να μην θέσει υποψηφιότητα -την οποία ο ίδιος απέρριψε κατηγορηματικά.
Αργά το απόγευμα του Σαββάτου εντοπίστηκε στο Περιστέρι, στη συμβολή των οδών Κολωνού και Μουζακίου έξω από ένα συνεργείο.
Από την έρευνα που έγινε δεν προέκυψαν ευρήματα, καθώς το αυτοκίνητο ήταν άδειο.
Αργά το βράδυ του Σαββάτου 4 Οκτωβρίου, το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε νέο ανακοινωθέν σχετικά με τις έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ.

Στο νέο ανακοινωθέν, η Άγκυρα υπογραμμίζει τον προβληματισμό της εξαιτίας της έναρξης του νέου κύκλου ερευνών στην κυπριακή ΑΟΖ κατηγορώντας τη Λευκωσία για μονομερείς ενέργειες.
Ένας 26χρονος υπήκοος Αλγερίας τραυματίστηκε θανάσιμα από αιχμηρό αντικείμενο στις 4:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και ένας συνομήλικός του υπήκοος Μπαγκλαντές βρέθηκε τραυματισμένος επίσης από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 26χρονος Αλγερινός μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε νοσοκομείο από την περιοχή των Εξαρχείων.