Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 4:53:34 μμ
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 09:55

Δέσμευση Δραγανίδη για διαφάνεια και λογοδοσία στους πολίτες

draganidis

Τις περιοδείες του στα δημοτικά και τοπικά Διαμερίσματα του νέου δήμου Παιονίας συνέχισε τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Δραγανίδης στο πλαίσιο των επαφών του με τους  πολίτες. Συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του Συνδυασμού «Παιόνων Πολιτεία» Ενότητα – Δημιουργία, συναντήθηκε με δημότες στα καφενεία και στις λαϊκές αγορές, συζήτησε μαζί τους και τους παρουσίασε τα βασικά σημεία του προγράμματός του που αφορά την πολύπλευρη ανάπτυξη και τη δημιουργία μιας ισχυρής βάσης σε υποδομές και κοινωνικές υπηρεσίες, όπου θα στηριχτεί η νέα πορεία προόδου της περιοχής.

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στην ανάγκη να υπάρξει μια συγκεκριμένη οργανωτική Δομή στη λειτουργία του δήμου με βασικό στοιχείο την  αποκεντρωμένη λειτουργία του και την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση του πολίτη. Παράλληλα υπογραμμίζει ότι η διαφάνεια και η λογοδοσία  στους πολίτες για κάθε τι που αφορά τη διαχείριση των οικονομικών του δήμου πρέπει να είναι βασική προϋπόθεση και παράλληλα ευθύνη στην λειτουργία της νέας Δημοτικής Αρχής, κάτι που ο ίδιος δεσμεύεται να ακολουθήσει.  
Στη διάρκεια των περιοδειών αυτών, η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή και το κλίμα αισιοδοξίας που επικρατεί υποδηλώνει την πρόθεση της τοπικής κοινωνίας να δώσει στις 7 Νοέμβρη ψήφο εμπιστοσύνης στο Χρήστο Δραγανίδη και στο Συνδυασμό του για να διοικήσουν το νέο δήμο.
Την Παρασκευή το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Δραγανίδης παρευρέθηκε στην ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Μάρκου Μπόλαρη με τον οποίο είχε μια σύντομη και φιλική συζήτηση σχετικά με το κλίμα της προεκλογικής περιόδου, τις  αγωνίες των πολιτών και την ανάγκη να γίνουν  παρεμβάσεις ουσίας στην περιοχή το επόμενο διάστημα, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία  του ότι θα έχουν μια καλή συνεργασία στο μέλλον.

«Στόχος η ισόρροπη ανάπτυξη»
Την στρατηγική και το όραμα για το νέο δήμο παρουσιάζει στις επαφές του στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες της Παιονίας ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Δραγανίδης.
Ήδη οι στόχοι και οι προγραμματικές θέσεις του νικηφόρου συνδυασμού «Παιόνων Πολιτεία» Ενότητα – Δημιουργία, κινούνται στο πλαίσιο της ισόρροπης και ενωμένης αναπτυξιακής πορείας του δήμου, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Δραγανίδης, τονίζει στις συναντήσεις που έχει, τη βούλησή του για αξιοκρατία, διαφάνεια και ισότιμη σχέση στην λειτουργία της δημοτικής αρχής.
«Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον ισόρροπης ανάπτυξης σε όλο το νέο δήμο, με τους πολίτες συμμέτοχους και αποδέκτες των ωφελειών που θα προκύψουν από τις πρωτοβουλίες μας…» δήλωσε χαρακτηριστικά και επανάλαβε την θέση του για την εξισορρόπηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων των μικρών οικισμών με αυτούς των πόλεων.

Πρόγραμμα περιοδειών
Το πρόγραμμα της περιοδείας του περιλαμβάνει την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές, πέντε κεντρικές ομιλίες στις δημοτικές κοινότητες του δήμου Παιονίας,
Ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Δραγανίδης με τις προτάσεις, θέσεις και πρωτοβουλίες εκπέμπει κλίμα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο στην τοπική κοινωνία.  
Το Πρόγραμμα των επισκέψεων και ομιλιών του μέχρι την επόμενη Κυριακή 30 Οκτωβρίου έχει ως εξής;
Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010
10:00 π.μ. : Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου
6:00 μ.μ : Επίσκεψη στους οικισμούς Πολύπετρο - Φιλυριά - Γερακώνα
Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010
10:00 π.μ. :  Επίσκεψη στην Αξιούπολη,  (Αγορά, Κ.Α.Π.Η. , Δημαρχείο,  Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών)
6:00 μ.μ. : Επίσκεψη στους οικισμούς Τούμπα - Στάθη – Γοργόπη
Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010
10:00 π.μ. : Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου στο Πολύκαστρο
12:00 μεσημέρι: Παρουσία στο χορός Πολιτιστικού Συλλόγου Νεας Καβάλας –Πολύκαστρο
6:00 μ.μ. : Ομιλία σε συγκέντρωση γυναικών στην αίθουσα του Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών
Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010
11:00 π.μ. : Επίσκεψη στο Δημαρχείο Ευρωπού – Ενημερωτική συνάντηση
6:00 μ.μ. : Επίσκεψη στον οικισμό Βαφιοχωρίου
7:00 μ.μ. : Συναντήσεις με πολίτες και ομιλία στο Πευκόδασος
Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010
9:00 π.μ. : Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά Πολυκάστρου και στα Κ.Α.Π.Η.
10:00 π.μ. : Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά Γουμένισσας
5:30 μ.μ. : Συναντήσεις με πολίτες στους οικισμούς Καμποχώρι, Βαλτοτόπι και Ρύζια
7:00 μ.μ. : Περιοδεία  στα καφενεία του Ευρωπού και ομιλία
Πρόγραμμα Κεντρικών ομιλιών
Την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Δραγανίδης θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω κεντρικές ομιλίες.
Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010 ώρα 7:00 μ.μ. στον Άσπρο
Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010 ώρα 7:00 μ.μ. στην Ποντοηράκλεια
Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 ώρα 7:00 στη Γουμένισσα
Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010 ώρα 7:00 στο Πολύκαστρο
Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010 ώρα 7:00 στην Αξιούπολη.