Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 8:45:03 πμ
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 13:00

Για ένα Δήμο Παιονίας, σύγχρονη πύλη της Ελλάδας και της Ευρώπης

tsionkis


Φίλες και φίλοι Ζούμε σε μια εποχή ραγδαίων αλλαγών. Τεχνολογικών, οικονομικών, αλλά και πολιτιστικών όπου ανατρέπονται δεδομένα, αλλάζουν σχέσεις παραγωγής, ενισχύοντας το δίκαιο των ισχυρών. Η δημοκρατική πολιτική ζωή είτε υποτάσσεται ή εξαγοράζεται από μεγάλα συμφέροντα, είτε απειλείται από απολυταρχισμούς, φονταμενταλισμούς και ακραίες ιδεολογίες. Εμείς οι ενεργοί πολίτες που συμμετέχουμε στη «Δημιουργική Πρωτοβουλία» για τον Δήμο Παιονίας, ξέρουμε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος. Σήμερα έχουμε τις δυνατότητες ν’ αντισταθούμε και ν’ αλλάξει αυτή η ροή των πραγμάτων. Δεν είναι μονόδρομος. Πιστεύοντας στις διαχρονικές μας αξίες και με όπλο την πολύχρονη πολιτική εμπειρία από τα φοιτητικά  χρόνια ως σήμερα, έχοντας ηθικό, κοινωνικό και πολιτικό χρέος να πολεμήσουμε οραματικά και προγραμματικά, με δημιουργικές πράξεις και συγκεκριμένες δεσμεύσεις για το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας, αλλά και της χώρας μας, την Κυριακή 7 Νοέμβρη, ζητούμε έκφραση της εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπο που δεσμεύεται να τιμήσει την ψήφο σας και με αίσθημα ευθύνης ν’ αγωνιστεί στο πλευρό σας, για τα καθημερινά σημαντικά για όλους προβλήματα, πλάι στους μη προνομιούχους, στους νέους, στους ανέργους, στις γυναίκες, στους αγρότες, στους κτηνοτρόφους, στους επαγγελματίες. Με την έλευση του Καλλικράτη τα πράγματα αλλάζουν. Μια νέα εποχή γεννιέται για την τοπική αυτοδιοίκηση. Μια εποχή προκλήσεων και προσωπικών στοιχημάτων, κοντά και δίπλα στους δημότες. την Κυριακή 7 Νοέμβρη, ζητούμε έκφραση της εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπο που θα αφουγκράζεται, πρώτα και κύρια τους πολίτες και προτάσσοντας το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας, πρέπει να πείσει εκ νέου τους δημότες πως, η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί τον κατ’ εξοχήν φορέα της κοινωνικής, πολιτιστικής και οικονομικής ανάπτυξης του Δήμου, της προστασίας του περιβάλλοντος και της βελτίωσης της καθημερινότητας.
Χρειάζεται αγώνας για να οικοδομήσουμε  ένα  Δήμο που θα είναι η σύγχρονη πύλη της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Τον αγώνα αυτόν οι συνεργάτες μου και μαζί τους και εγώ, τον αρχίσαμε με την ίδρυση της «δημιουργικής πρωτοβουλίας» και θα τον συνεχίσουμε κόντρα στον ανελέητο πόλεμο που κήρυξαν πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι του Δήμου μας αλλά και του νομού μας.
Ο αγώνας μας δεν αρχίζει και δεν τελειώνει με την συμμετοχή σε εκλογικά ψηφοδέλτια, αλλά αρχίζει από την ανάγκη μας να προσφέρουμε στον τόπο και την κοινωνία, συνεχίζει με την υποχρέωσή μας να δημιουργούμε όρους βελτίωσης των συνθηκών ζωής και δεν θα τελειώσει ποτέ και με κανέναν όρο!
Τις καρέκλες της εξουσίας δεν τις θέλουμε για να τις απολαύσουμε, θέλουμε μόνο να τις χρησιμοποιήσουμε σαν εργαλεία  προσφοράς. Και επειδή τα συμφέροντα κέρδισαν μια μάχη εμείς δίνουμε σήμερα μία υπόσχεση τιμής και αγώνα. Οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά, ως μέλη της «δημιουργικής πρωτοβουλίας» που θα συμμετέχουμε στις εκλογές του Νοέμβρη, δίνουμε υπόσχεση πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα για τις άλλες, τις όμορφες μάχες. Τις μάχες σε όλα τα επίπεδα. Τις μάχες για την νίκη!
Τσιόνκης Δ. Στέφανος      
Οδοντίατρος – υποψ. Δήμαρχος Παιονίας
Διετέλεσε: Νομαρχιακός Σύμβουλος-
Αναπληρωτής Νομάρχης- υποψήφιος βουλευτής
τηλ. Επικοινωνίας : 6944716681 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.