Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 6:54:44 πμ
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 10:36

Γκουντενούδης : Τα προβλήματα δεν έχουν ταμπέλες

Tην αγωνία  και την ανασφάλεια συναντά συχνά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των πολιτών του νομού ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης καθώς επισκέπτεται όλες  τις περιοχές και τους οικισμούς του νομού καθημερινά. Ατμόσφαιρα που  συναντά συχνά και στις προγραμματισμένες συναντήσεις με τοπικούς φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες του νομού Κιλκίς.

Συναισθήματα αβεβαιότητας για το μέλλον είναι αποτυπωμένα σε κάθε σπίτι, εργασιακό χώρο,  καφενείο, νεανικό στέκι  που περνά . Η εφαρμογή του μνημονίου έχει «γονατίσει» τους πολίτες, γεγονός εμφανέστατο από τα μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο καθημερινά  ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης  με την ομάδα των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού του.
Ειδικότερα, κατά τις περιοδείες του στο νομό ο κ. Γκουντενούδης επισημαίνει, μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Τα προβλήματα του νομού είναι πολλά και ζούμε μέσα σ αυτά όλοι μας …. Δεν πρέπει να βάζουμε κομματικές ταμπέλες και διαχωριστικές γραμμές για την επίλυσή τους. Είναι μονόδρομος, σύμφωνα με το πρόγραμμα του συνδυασμού, η αναπτυξιακή πορεία σ’ όλους τους τομείς χωρίς διαπραγματεύσεις και υποχωρήσεις….. Ο  νομός του Κιλκίς έχει αδικηθεί τα τελευταία χρόνια. Με το σχέδιο  ¨Καλλικράτη¨ επιβάλλεται να διεκδικήσουμε επιτακτικά και  δυναμικά τους πόρους και τις ευκαιρίες που του αξίζει και του αναλογεί.  Οι ευθύνες αυξάνονται, συγχρόνως όμως οι δυνατότητες και οι αρμοδιότητες γίνονται περισσότερες…..
‘’Θα χτυπήσουμε την γροθιά μας στο τραπέζι’’ και θα διεκδικήσουμε αυτά που μας αναλογούν. Άλλωστε ο επικεφαλής του Συνδυασμού μας ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να το πετυχαίνει τόσα χρόνια….».