Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:08:16 μμ
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 22:18

Ιωάννης Αδαμόπουλος : Δήλωση υποστήριξης της υποψηφιότητας της κ. Αθ. Λιάρτση

adamopoulos


Σε πλήρη και ανεπιφύλακτη στήριξη της υποψηφιότητας της κ. Αθανασίας Λιάρτση στις δημοτικές εκλογές Παιονίας, συμμετέχοντας μάλιστα στο συνδυασμό της,  προέβη με δήλωσή του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πολυκάστρου κ. Γιάννης Αδαμόπουλος.
Το πλήρες κείμενο της δήλωσής του έχει ως εξής:
Σε δύο μήνες οι συμπολίτες μας  θα κληθούν στην κάλπη για να εκλέξουν την πρώτη Δημοτική Αρχή  που θα τους εκπροσωπήσει στο νέο  Δήμο Παιονίας. Σε μια  διευρυμένη αυτοδιοικητική περιφέρεια που διαθέτει ισχυρά πλεονεκτήματα σε όλους τους τομείς ανάπτυξης, με σημεία αιχμής τον ανεκτίμητο φυσικό πλούτο και την ανοδική αστική της εξέλιξη.
Ασφαλώς, ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πρόσωπα και στις αντιλήψεις που εκφράζουν  με βασικά κριτήρια  την αξιοσύνη, τη χρηστή διοίκηση, τη διαφάνεια και τη δυνατότητα άσκησης αποτελεσματικών  πολιτικών στη Διοίκηση και στο σύνολο των λειτουργιών του Δήμου.
Ως ενεργός πολίτης του Δήμου Πολυκάστρου, και έχοντας αναπτύξει μακρά και γόνιμη δραστηριότητα στο Επιμελητήριο Κιλκίς και στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Πολυκάστρου, πιστεύω βαθιά ότι οι υποψήφιοι πρέπει να διακρίνονται για τις παραπάνω αρετές. Κυρίως όμως να εμφορούνται από το ανιδιοτελές αίσθημα της προσφοράς και της αγάπης τους για τον τόπο τους. Διαφορετικά, ο τόπος μαραζώνει και αναγκαστικά μπαίνει  στο περιθώριο.
Στο νέο Δήμο Παιονίας, θεωρώ ότι η υποψηφιότητα της κας Αθανασίας  Λιάρτση – Σταυροπούλου ξεχωρίζει. Καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις που περιέγραψα και επιπλέον, με τις γνώσεις, τη διοικητική ικανότητα και την εν γένει στάση ζωής της, εμπνέει τους συμπολίτες μας να της εμπιστευθούν τη θέση της Δημάρχου.
Μετά από ώριμη σκέψη και έχοντας ζυγίσει όλα τα δεδομένα και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που παρουσιάζονται στην περιοχή μας, αποφάσισα να στηρίξω ως Υποψήφια Δήμαρχο Παιονίας την κα Αθανασία  Λιάρτση – Σταυροπούλου, και να ενταχθώ ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στη δύναμη του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία – Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής’’.    
Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω τις δυνάμεις μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, επειδή όμως πιστεύω  στην προοπτική του θεσμού και στη δίκαιη κρίση των συμπολιτών μου, που με έχουν τιμήσει εκλέγοντάς με  επί σειρά ετών στο ΕΒΕ Κιλκίς και στην ηγεσία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πολυκάστρου, ζητώ προσωπικά τη στήριξη όλων για να κάνουμε το μεγάλο άλμα.
Να δώσουμε τη μάχη για την ανάπτυξη του Δήμου Παιονίας, και να φέρουμε στο προσκήνιο  τις υγιείς δυνάμεις του  τόπου μας.

*Ιωάννης Αδαμόπουλος
Μέλος
Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κιλκίς
Πρόεδρος
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πολυκάστρου