Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 6:07:53 μμ
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010 22:40

Ο Στέφανος Τσιόνκης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του στο Δήμο Παιονίας

tsionkis
Την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Παιονίας ανακοινώνει με ανακοίνωσή του ο Στέφανος Τσιόνκης, αναφέροντας:
«Οι  συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά, ολοκληρώνοντας αισίως έναν μακρύ, αλλά ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Παιονίας, αναλύοντας δεδομένα, διερευνώντας δυνατότητες, και συνθέτοντας απόψεις, καταλήξαμε στην κοινή διαπίστωση πως το ανθρώπινο δυναμικό που καλείται να υπηρετήσει τον νέο Δήμο επιβάλλεται να έχει εμπειρία, γνώση και αντίληψη των σύγχρονων δεδομένων της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής πραγματικότητας, αλλά ταυτόχρονα να περιστοιχίζεται από νέους ανθρώπους, άφθαρτους, με ορμή και αγωνιστική διάθεση.
Σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένο πως θέλουμε μια κοινωνία δικαιοσύνης, πως οραματιζόμαστε μια Παιονία με κοινωνική συνοχή, με αλληλεγγύη και προοπτική, με σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με την επιστροφή στις αξίες και στον πολιτισμό, με τον πολίτη στο επίκεντρο της πολιτικής μας λειτουργίας, πέρα και έξω από τοπικιστικές αντιθέσεις και τοπικιστικά ψευτοδιλήματα, πήραμε την απόφαση να σας ανακοινώσουμε ότι στις εκλογές του Νοέμβρη 2010 θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας.
Με την απόφασή μας αυτή, πιστεύουμε πως δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για ένα πολύχρωμο, πλειοψηφικό ρεύμα από τις δημιουργικές δυνάμεις της Παιονίας. Είναι χρέος μας απέναντι στους υπεύθυνους και δημιουργικούς πολίτες του Δήμου μας να συμβάλουμε ώστε να ξαναγεννηθεί η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, μέσα σε αυτή τη δύσκολη σημερινή οικονομική κατάσταση δεν περισσεύει κανείς. Στις 7 Νοέμβρη γυρίζουμε σελίδα, μπαίνουμε όλοι μαζί σε μια νέα εποχή, για μια Παιονία με βιώσιμη ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, με ευημερία για όλους, με πολίτες που εμπνέονται, συμμετέχουν και δρουν, για μια Παιονία που πρέπει να κάνει το άλμα στο μέλλον!
"για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή"