Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 8:25:14 μμ
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010 18:32

ΠΑΣΟΚ: Στον Τερζίδη η στήριξη. Στην αναμονή ο Αφεντουλίδης

pasok


Ο κύβος έχει ριφθεί για τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Κιλκίς. Όπως εκτιμήσαμε από μηνός και πλέον την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ πρόκειται να λάβει ο νυν Δήμαρχος Τάκης Τερζίδης. Η επίσημη ανακοίνωση επίκειται κατ' άλλους ίσως και σήμερα, κατ' άλλους την προσεχή Κυριακή όταν και θα ανακοινωθούν οι εκλεκτοί του Κινήματος σε 70 ακόμα δήμους της χώρας.
'Ηδη,  από τις αρχές της εβδομάδας σε ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα αυτοδιοικητικά κυριαρχούν δημοσιεύματα όπου μεταξύ των ονομάτων που έχουν "κλειδώσει" για το Κίνημα είναι και αυτό του Δημάρχου Κιλκίς Δ. Τερζίδη. Μάλιστα σε αναφορά στην ιστοσελίδα "Αυτοδιοίκηση" καταγράφεται ως κύριος λόγος η καθαρή επικράτηση του κ. Τερζίδη σε πρόσφατη δημοσκόπηση που οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ για τη μέτρηση της δημοφιλίας - καταλληλότητας των κ. Τερζίδη και Αφεντουλίδη. Η αξιολόγηση του αποτελέσματος βάρυνε αποφασιστικά στην επιλογή Τερζίδη, ενώ η διαροή των ονομάτων εκτιμάται μετά βεβαιότητας ως πηγή την Ιπποκράτους.
Εν αναμονή της απόφασης στήριξής του λοιπόν ο δήμαρχος Κιλκίς Δ. Τερζίδης ενέτεινε το τελευταίο διάστημα τις κινήσεις του στον κοινωνικό χώρο του νέου δήμου με επισκέψεις σε δήμους, συνεργασίες με παράγοντες της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, τόσο για την σε βάθος ενημέρωσή του όσο και για την προετοιμασία ενός φιλόδοξου προγράμματος που θα καλύπτει τα 2/3 του νομού, που περικλείεται στα όρια του καλλικράτειου δήμου Κιλκίς.

Ν. Αφεντουλίδης:
Πρώτα η απόφαση
Τη στάση του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών ζητήσαμε από τον κ. Αφεντουλίδη υπό το φως και των πληροφοριών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Ο κ. Αφεντουλίδης επιφυλάχθηκε να απαντήσει μετά την επίσημη θέση του Κινήματος. "Θα περιμένω την απόφαση του ΠΑΣΟΚ κι ύστερα θα τοποθετηθώ" δήλωσε.
Το βέβαιο είναι πως δεν είναι τα στελέχη του που του ζητούν να κατέλθει στις εκλογές, είτε με επίσημη στήριξη είτε χωρίς στήριξη  του ΠΑΣΟΚ και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τελική στάση του υποψηφίου- όποιος κι αν είναι αυτός- που δεν θα λάβει τη στήριξη.