Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 12:17:22 πμ
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 12:58

Σε υπηρεσίες της Νομαρχίας Ο κ. Γκουντενούδης

gkountenoudis_nomarxia


Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεών του ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος  Γκουντενούδης πραγματοποίησε επίσκεψη στη  Διεύθυνση Τουρισμού και στο Τμήμα Εγγείων Βελτιώσεων της Νομαρχίας Κιλκίς. Στην Διεύθυνση Τουρισμού η κ. Μαριάννα Σκουλαρικά ενημέρωσε τον Χρήστο Γκουντενούδη  για προγράμματα που αφορούν την λίμνη Δοϊράνη, τις παραλίμνιες περιοχές και την περιοχή των χιλίων δένδρων. Αναφέρθηκε στα προγράμματα που σταμάτησαν ενώ θα μπορούσαν να βοηθήσουν αναπτυξιακά πολλές περιοχές του νομού.
Ο Χρήστος Γκουντενούδης κατέγραψε τις ανησυχίες της κ. Μαριάννας Σκουλαρικά όσο αφορά την μεταφορά των αρμοδιοτήτων  της Διεύθυνσης Τουρισμού από τη Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση στην Αιρετή Περιφέρεια. Την διαβεβαίωσε ότι η γνώση και η εμπειρία των Νομαρχιακών Διευθύνσεων   θα αξιοποιηθεί  στο μέγιστο , πάντα σε συνεργασία και με  Πολιτιστικούς Φορείς  για την τουριστική ανάδειξη του Νομού.
Εν συνεχεία, επισκέφθηκε τον κ. Κώστα Παπαελευθεριάδη , Μηχανολόγο Ηλεκτρολόγο του τμήματος Εγγείων Βελτιώσεων της Νομαρχίας , και συζήτησαν για το σοβαρό θέμα της άμεσης αποκατάστασης των καταστροφών που προκλήθηκαν στα αντλιοστάσια στον κάμπο του Δήμου Πολυκάστρου καθώς και για τα μέτρα που πρέπει να επιβληθούν λόγω των καταστροφικών  πλημμύρων. Ο Χρήστος Γκουντενούδης επισήμανε την επιτακτική ανάγκη της διεκδίκησης πόρων που σε  συνδυασμό με την τεχνογνωσία των κατάλληλων μέσων θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.