Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 7:14:45 μμ
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 11:59

Συναντήσεις εργασίας της κ. Αθ. Λιάρτση

liartsi


Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμου Πολυκάστρου κ. Χρήστο Χαμουρούδη καθώς και με το Διευθυντή της εν λόγω επιχείρησης κ. Γιώργο Αποστολίδη είχε η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας  κα Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου  στο πλαίσιο των θεσμικών επαφών που έχει ξεκινήσει με σκοπό την ενδελεχή ενημέρωσή της επί των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή.
Η κα Λιάρτση – Σταυροπούλου ενημερώθηκε εκτενώς για τη διοικητική και οικονομική λειτουργία της επιχείρησης στο διευρυμένο Δήμο Πολυκάστρου, για το έμψυχο δυναμικό που εργάζεται στις τάξεις της καθώς και για τις δυνατότητες που παρουσιάζει σε ότι αφορά την παροχή ανταποδοτικών υπηρεσιών στον πολίτη στους τομείς της ύδρευσης και της αποχέτευσης. Ειδική αναφορά έγινε και για τη λειτουργία του κοινού βιολογικού καθαρισμού Πολυκάστρου – Αξιούπολης.  
Η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας στάθηκε  κυρίως στην άμεση εξυπηρέτηση και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς το δημότη. «Έχει μεγάλη σημασία ο δημότης, ο οποίος είναι και ο βασικός οικονομικός υποστηρικτής της Δ.Ε.Υ.Α, και να αισθάνεται και να είναι επί της ουσίας  κοινωνός των λειτουργιών της επιχείρησης. Τούτο επιτυγχάνεται με τη διαρκή ενημέρωσή του αλλά και με σωστές ανταποδοτικές υπηρεσίες» τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας.
Η κα Λιάρτση – Σταυροπούλου επισκέπτεται τις επόμενες ημέρες και τη Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α Αξιούπολης για να ολοκληρώσει την ενημέρωσή της σχετικά με τα θέματα  ύδρευσης και αποχέτευσης  στο Δήμο Παιονίας.