Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 5:12:56 μμ
Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2010 12:26

Ο Αι Βασίλης στον Καμπάνη

Το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ο Καμπάνης, η έδρα του δήμου, γέμισε με παιδικά χαμόγελα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμπάνη διοργάνωσε μια υπέροχη εκδήλωση στην αίθουσα του συλλόγου, με παραδοσιακό χρώμα, χορό, τραγούδι, μουσική, κάλαντα και πολλές ευχές.


Οι πρωταγωνιστές της ημέρας, τα παιδιά, διασκέδασαν και έπαιξαν με τους  αγαπημένους τους Μικι Μάους  και Ντόρα. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την έλευση του Αι Βασίλη, με το έλκηθρο του και τη συνοδεία ξωτικών. Πυροτεχνήματα και κομφετί στόλισαν τον ουρανό και όλα τα παιδιά παρατάχθηκαν στην ουρά για να παραλάβουν τα δώρα τους.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Γαλλικού, Γεώργιος Θεοδωρίδης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά». Στο σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ένας χρόνος πέρασε, γεμάτος δράσεις πολιτισμού από το σύλλογο, που ομόρφυναν τις μέρες, καλλιέργησαν το πνεύμα και γέμισαν την ψυχή μας  με χαρά, αισιοδοξία και ελπίδα. Η ελπίδα που τροφοδοτεί με δύναμη τις καρδιές μας και μας επιτρέπει να κοιτάμε μπροστά, δημιουργώντας καθημερινά, χτίζοντας ένα όμορφο μέλλον για μας, για τα παιδιά μας για τον τόπο μας. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου σ' όλους, υγεία και χαρά με αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο».
Τα δώρα ήταν προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου και του Συλλόγου Γυναικών Καμπάνη. Στην εκδήλωση υπήρχε μπουφές με χριστουγεννιάτικα γλυκά για μικρούς και μεγάλους, τον οποίο επιμελήθηκαν οι γυναίκες του συλλόγου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίδης Αναστάσιος , τα μέλη του συλλόγου Γυναικών Καμπάνη, πολλοί εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.