Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 7:38:57 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Συλλυπητήρια δήλωση για την κοίμηση του Καθηγούμενου του Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου Πενταλόφου Γουμένισσας, του Γέροντα Χρυσόστομου.

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 11:52

Καλλισθένη Πάκα: Μνήμη Γέροντα Χρυσόστομου

Συντάκτης:

Εκοιμήθη ο αγαπητός μας Γέροντας Χρυσόστομος Ηγούμενος της Μονής του Οσίου Νικοδήμου στον Πεντάλοφο Παιονίας, ανήμερα της εορτής της Παναγίας της Παραμυθίας.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Γέροντα Χρυσοστόμου, Καθηγούμενου του Ιερού Κοινοβίου του Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου. Η εκδημία του μας γεμίζει θλίψη, καθώς υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα στην Παιονία.

«Σήμερα αποχαιρετούμε για τελευταία φορά τον πολυσέβαστο Γέροντα Χρυσόστομο, Ηγούμενο του Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου στον Πεντάλοφο Γουμένισσας.
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 21:41

Βιβλιοπαρουσίαση: “Το δάσος που βρυχάται"

Συντάκτης:

«Κι όμως, Ζόραν, αυτές οι τρεις… Οι Τρεις Μαρίες θα δοκιμάσουν τις Αξίες σου. Και δε θα τις ενδιαφέρει ούτε μια σταλιά το υπέρογκο Ένστικτό σου…»

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (22-1-2021)

Το ρεπορτάζ του eidisis.gr με τον κτηνοτρόφο της Παιονίας που σκότωσε σκύλο και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, το βράδυ της Τετάρτης, στην ενότητα «ειδήσεις από την Ελληνική Περιφέρεια μέσα από τα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης».

Τις κρύες μέρες του χειμώνα ζούμε τις ημέρες αυτές με το θερμόμετρο υπό του μηδενός. Είναι ταιριαστές οι θερμοκρασίες για να πάμε λίγο πίσω, ακριβώς τέσσερα χρόνια πριν, με τη λίμνη Δοϊράνη να έχει παγώσει και να θυμίζει Αρκτική.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (21-1-2021)

«Πηνελόπη, αγάπη μου, αδελφούλα μοναδική. Τι γιορτάζουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα; Τη Σταύρωση του Κυρίου; Και για μένα ποιος θα θρηνήσει; Ποιος θα μου πλύνει το βρώμικο κορμί, ποιος θα με βγάλει από την ταπείνωση της αθωότητας μου…Κείνο το πρωί σταμάτησα απότομα γιατί μπήκε μέσα ο Τάγαρης. Με υποχρέωσε να μείνω ένα ολόκληρο εικοσαήμερο μαζί του για να μην καταλάβει ο κόσμος ότι διακόπηκε βίαια ο μήνας του μέλιτος…. Πηνελόπη, μισώ για πρώτη φορά στη ζωή μου. Μίσησα τους άντρες, μίσησα και τις γυναίκες που τους κατασκευάζουν  ....με κράτησε είκοσι μέρες κλειδωμένη μέσα και με βίαζε……Με βίαζε νύχτα μέρα όσες φορές ξαναείχε στύση και είχε αμέτρητες. Με έδερνε και με υποχρέωνε να γλείφω το πράμα του που βρωμούσε,,,  Με υποχρέωνε στον παρά φύσιν έρωτα  και επειδή ούρλιαζα από τους πόνους μου σφράγιζε το στόμα με φαρδύ λευκοπλάστη που πήγε και αγόρασε επί τούτου. Με υποχρέωνε να καταπίνω το σπέρμα του….

Είμαι νεκρή Πηνελόπη….Θέλω να βρώ μια γωνιά, ένας τάφος μου κάνει, να κρύψω μέσα την ασκήμια που έγινα…..την ερχόμενη Τετάρτη θάμαι ελεύθερη. Ελεύθερη από τι, αφού θα κουβαλάω αυτό το βρωμισμένο κορμί και τις απερίγραπτες ταπεινώσεις του….