Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 7:58:11 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (4-3-2021)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-3-2021)

Συντετριμμένο το χριστεπώνυμο πλήθος του Κιλκίς θρηνεί και πενθεί για τη μεγάλη απώλεια του σεβαστού Μητροπολίτη της, Εμμανουήλ.

Πρότυπο Ιεράρχη ο εκδημών, υπήρξε μία ξεχωριστή εκκλησιαστική φυσιογνωμία, με μεγάλο ποιμαντικό και φιλανθρωπικό έργο, το οποίο θα αποτελεί πάντοτε παράδειγμα ενός πεφωτισμένου Ιεράρχη και παρακαταθήκη για όλους.

Μακαριστέ κ.κ.Εμμανουήλ ο λόγος σας πνευματικός με επίκεντρο την σωτηρία της ψυχής, μάς προέτρεπε πάντοτε σε αγαθές πράξεις.

Μεγαλωμένος με νησιώτικη νοοτροπία, γνωρίζατε από φουρτούνες και τρικυμίες και παλέψατε γενναία με τις ασθένειες, με υπομονή και επιμονή που πήγαζαν φυσικά από την αδιάκοπη προσευχή.

Ο Διοικητής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ καθώς και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την Ιερά Μητρόπολη Κιλκίς, την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τους οικείους του.

Η ξαφνική είδηση της κοιμήσεως του Μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ, προκάλεσε σε όλους μας απέραντη θλίψη.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια προς την εκκλησιαστική Ιεραρχία, προς τους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως και προς τους συγγενείς για την εκδημία του μακαριστού ποιμενάρχη Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ, ο οποίος επιτέλεσε σπουδαίο φιλανθρωπικό, κοινωνικό και ποιμαντορικό έργο στην περιοχή της μητροπόλεώς του.

Δυστυχώς η μακροχρόνια μάχη με τα προβλήματα υγείας δεν στάθηκε δυνατόν να είναι νικηφόρα για τον Μητροπολίτη μας.

Κατέβαλε προσπάθειες σε μια δύσκολη περίοδο για την Πατρίδα μας και το Νομό μας και αφήνει πίσω του δημιουργίες ιδιαίτερες, όπως αυτή της Ιεράς Μονής Αγ. Νεκταρίου Κιλκίς.

Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης και συγκινήσης εκφράζω εκ μέρους των φαρμακοποιών του Κιλκίς την απώλεια του Μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ.

Με αισθήματα βαθύτατης λύπης εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας για την απώλεια του Μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ.

Είθε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή αυτού!

Σελίδα 1 από 469