Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 5:54:22 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (22-1-2021)

Το ρεπορτάζ του eidisis.gr με τον κτηνοτρόφο της Παιονίας που σκότωσε σκύλο και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, το βράδυ της Τετάρτης, στην ενότητα «ειδήσεις από την Ελληνική Περιφέρεια μέσα από τα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης».

Τις κρύες μέρες του χειμώνα ζούμε τις ημέρες αυτές με το θερμόμετρο υπό του μηδενός. Είναι ταιριαστές οι θερμοκρασίες για να πάμε λίγο πίσω, ακριβώς τέσσερα χρόνια πριν, με τη λίμνη Δοϊράνη να έχει παγώσει και να θυμίζει Αρκτική.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (21-1-2021)

«Πηνελόπη, αγάπη μου, αδελφούλα μοναδική. Τι γιορτάζουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα; Τη Σταύρωση του Κυρίου; Και για μένα ποιος θα θρηνήσει; Ποιος θα μου πλύνει το βρώμικο κορμί, ποιος θα με βγάλει από την ταπείνωση της αθωότητας μου…Κείνο το πρωί σταμάτησα απότομα γιατί μπήκε μέσα ο Τάγαρης. Με υποχρέωσε να μείνω ένα ολόκληρο εικοσαήμερο μαζί του για να μην καταλάβει ο κόσμος ότι διακόπηκε βίαια ο μήνας του μέλιτος…. Πηνελόπη, μισώ για πρώτη φορά στη ζωή μου. Μίσησα τους άντρες, μίσησα και τις γυναίκες που τους κατασκευάζουν  ....με κράτησε είκοσι μέρες κλειδωμένη μέσα και με βίαζε……Με βίαζε νύχτα μέρα όσες φορές ξαναείχε στύση και είχε αμέτρητες. Με έδερνε και με υποχρέωνε να γλείφω το πράμα του που βρωμούσε,,,  Με υποχρέωνε στον παρά φύσιν έρωτα  και επειδή ούρλιαζα από τους πόνους μου σφράγιζε το στόμα με φαρδύ λευκοπλάστη που πήγε και αγόρασε επί τούτου. Με υποχρέωνε να καταπίνω το σπέρμα του….

Είμαι νεκρή Πηνελόπη….Θέλω να βρώ μια γωνιά, ένας τάφος μου κάνει, να κρύψω μέσα την ασκήμια που έγινα…..την ερχόμενη Τετάρτη θάμαι ελεύθερη. Ελεύθερη από τι, αφού θα κουβαλάω αυτό το βρωμισμένο κορμί και τις απερίγραπτες ταπεινώσεις του….

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-1-2021)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΤΕΧΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ» συγκαλεί τα μέλη της σε ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη μέσω εφαρμογής zoom, την Κυριακή 7.02.2021 και ώρα 10.00 με 12.00 με θέμα ημερησίας διατάξεως:

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 09:44

Ο πεζόδρομος του Κιλκίς με άλλο (χιονισμένο) μάτι

Συντάκτης:

Ο πεζόδρομος της 25ης Μαρτίου με… άλλο μάτι. Ο χιονιάς, η παγωνιά και τα κλειστά καταστήματα, έβαλαν τη δική τους πινελιά στη φωτογραφική ματιά του Βασίλη Μπασιούκα, της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς. Και η μοναχική ανθρώπινη φιγούρα στο κέντρο του πεζόδρομου πρόσθεσε τη δική της θλίψη στο χειμωνιάτικο τοπίο του Κιλκίς της πανδημίας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (19-1-2021)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (20-1-2016)