Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 8:58:26 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Με οδύνη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του συμπολίτη μας και πρώην Προέδρου του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς, Δημήτριου Ταταρίδη.

Μετράμε, δυστυχώς, μια ακόμη ανθρώπινη απώλεια της φονικής πανδημίας στην Αυτοδιοίκηση. Ο συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος, ο Δημήτρης Ταταρίδης, ένας ευσυνείδητος εργαζόμενος και συνδικαλιστής που τιμήθηκε από τους συναδέλφους του για τους αγώνες του ως Πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Κιλκίς και Παιονίας δεν είναι πια μαζί μας.

Ο Δημήτρης Ταταρίδης ήταν ένας άνθρωπος της προσφοράς. Υπηρέτησε τον συνδικαλισμό με ανιδιοτέλεια, στήριξε την πολιτική μας παράταξη με αρχές και αξίες, προσέφερε στον τόπο του χωρίς ανταλλάγματα.

Τα μέλη της Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής Νομού Κιλκίς εκφράζουμε την απερίγραπτη θλίψη μας για τον απροσδόκητο χαμό του συντρόφου μας Δημήτρη Ταταρίδη.

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 21:20

Θεοφάνεια εν καιρώ κορονοϊού στη Γουμένισσα

Συντάκτης:

Η πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας, αλλάζοντας ακόμη και τις τελετές των Θεοφανείων στη χώρα μας. Φέτος ο αγιασμός των υδάτων έγινε εντός των εκκλησιών και δεν είχαμε τελετές στη Δοϊράνη, στον Αξιό ποταμό ή στην πλατεία της Γουμένισσας και σε άλλα χαρακτηριστικά και όμορφα μέρη του νομού Κιλκίς.

Με χαρά οι "Αργοναύτες" Κιλκίς ανακοινώνουν την συνέχιση του κύκλου διαδικτυακών εισηγήσεων-σεμιναρίων 2020-21, με τίτλο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ: Ιστορία-Λαογραφία-Παράδοση-Τέχνη-Πολιτισμός.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (12-1-2016)

Συλλυπητήριες εὐχές γιά τόν πρώην Δήμαρχο Εὐρωποῦ Γεώργιο Γίτσο

αξιότιμη κ. Βασιλική,

ευρισκόμενη στην πλέον απαραμύθητη κατάσταση του βαρέος πένθους για την απώλεια του προσφιλούς συζύγου σας Γεωργίου, με τις τεθλιμμένες θυγατέρες σας Μαρία και Πασχαλίνα, και αθληφορούσα στο στάδιο του παρόντος δυσχειμέρου βίου, απομένουσα μαζί με τα δύο παιδιά σας στην πικρή δοκιμασία της εξαφνικής οδύνης και αποστερήσεως του αγαπημένου ομοζύγου και πατέρα, σας εύχομαι να πορευθήτε την δολιχοδρομία όχι απλά των κοσμικών η των κοινωνικών υποχρεώσεων, αλλά μέσα κι από τις οικογενειακές και τις λοιπές επαυξημένες φροντίδες ως μέλη τίμια του Χριστού, για να βρήτε την Πηγή της Ζωής·

Η πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς εύχονται στα μέλη της χορωδίας και στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μας:

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 12:35

Αποχαιρετώντας ένα μέλος της οικογένειας της ΑΝΚΙ

Συντάκτης:

«Έφυγε» το μεσημέρι της Τρίτης 5 Ιανουαρίου, σκορπώντας μεγάλη θλίψη, ο σεβαστός και αγαπητός από όλους, Γεώργιος Γίτσος. Ένα από τα ιδρυτικά μέλη της οικογένειας της Αναπτυξιακής Κιλκίς...