Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020, 2:42:20 μμ
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2008 11:08

Αντιπαράθεση Καλπακίδη-Αϊδινίδη

Συντάκτης:

Είναι γνωστό πως ο πρώην δήμαρχος Δοϊράνης Δημήτρης Αϊδινίδης, στήριξε τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, τον –δεύτερο- Γιώργο Καλπακίδη, και κατάφερε να τον κάνει δήμαρχο. Όμως, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε αντιμέτωπος με το φαινόμενο, η νέα δημοτική αρχή να τον κατηγορεί για μεγάλες οφειλές, που δεν την αφήνουν, εδώ και δυο χρόνια, να κάνει έργο.
Κι αυτό, παρά το γεγονός, πως σήμερα για τις οφειλές των τιμολογίων ζήτησε δάνειο (και μεγαλύτερο ποσό), ενώ οι οφειλές στον εργολάβο, παραμένουν οφειλές.
Προχθές, ο δήμαρχος κ. Καλπακίδης, επανέλαβε το επιχείρημα των χρεών σε συνέντευξή του στην ΤV100, οπότε, «πήρε ανάποδες» ο πρώην δήμαρχος και στο δημοτικό συμβούλιο, παρουσίασε καταστάσεις οφειλών, αλλά και χρηματοδοτήσεων ή έργων που άφησε παρακαταθήκη στον κ. Καλπακίδη, αποδεικνύοντας ο κ. Αϊδινίδης, πως τελικά όχι μόνο χρέη δεν τον άφησε, αλλά και πλεόνασμα.
Ο κ. Αϊδινίδης, σε αντίθεση με το μηδενικό έργο του κ. Καλπακίδη, παρουσίασε μια κατάσταση 27 έργων-δράσεων και 8 μελετών από την πρώτη δική του διετία, καθώς και 17 έργα που πληρώθηκαν από οριζόντιες χρηματοδοτήσεις. Και στο επανειλημμένο αίτημά του, να πραγματοποιήσει η δημοτική αρχή λαϊκή συνέλευση, για να ειπωθεί η αλήθεια, «απάντηση» δεν παίρνει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο Τερζενίδης για το ΟΠΑΑΧ Μέσω της ιστοσελίδας »