Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, 10:35:06 πμ
etpa

Σχόλια

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 19:55

Δεν έχουν... διακοπές στα σχολεία που κλείνουν

Συντάκτης:

Για τα κλειστά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού σχολεία ή τμήματα σχολείων στο ν. Κιλκίς γράφουμε εδώ και ημέρες.

Με κάθε τρόπο προειδοποιήσαμε εδώ και κάμποσες ημέρες. Ο εχθρός είναι εντός των πυλών. Και δυστυχώς επαληθευτήκαμε στο ακέραιο.

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 13:40

Καλαίσθητα παγκάκια στο κέντρο του Κιλκίς

Συντάκτης:

Νέα καλαίσθητα παγκάκια, που ανανέωσαν την εικόνα του κέντρου της πόλης, τοποθετήθηκαν από την δημοτική αρχή του Κιλκίς στην κεντρική πλατεία της πόλης, στην πλατεία Ειρήνης και μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών.

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 19:52

Silver Alert για Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Λέγαμε για την ωραία (αριστερή) ατμόσφαιρα που παρουσίασε η Ν.Ε. Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία της συνεδρίαση με τα συντροφικά αλληλομαχαιρώματα για τα μάτια της Κίνησης Πολιτών δήμου Παιονίας.

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 21:48

Μια ωραία (αριστερή) ατμόσφαιρα

Συντάκτης:

Ένας σχετικός χαμός έγινε στην τελευταία συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Δευτέρας.

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 18:21

Τέσσερα στα τέσσερα για τον Γεωργαντά!

Συντάκτης:

Το σημειώνουμε, έτσι για την ιστορία. Πριν από 20 περίπου ημέρες στα γραφεία μας κεράσαμε καφέ στον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτή Κιλκίς, Γιώργο Γεωργαντά.

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 22:25

Γιατί δεν υπήρξε αντίδραση;

Συντάκτης:

Με ομόφωνη απόφασή του το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς εξαπέλυσε πυρά κατά του διοικητή του ιδρύματος Γιάννη Ανδρίτσου καταλογίζοντάς του αδράνεια στην προώθηση-επίλυση πολλών και σημαντικών προβλημάτων -αιτημάτων του Νοσοκομείου.

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 22:21

Χρειάζεται ένας…μπάρμπας ακόμα

Συντάκτης:

Η καταφυγή παντός ετοιμοπόλεμου. Το Ταμείο Ανάκαμψης και το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» Όποιος έχει έτοιμες μελέτες επιβραβεύεται. Όπως πρόσφατα ο Κώστας Σιωνίδης με τα δυο έργα του δήμου Παιονίας που εντάχθηκαν σε χρηματοδοτικά προγράμματα με τη βοήθεια του Γιώργου Γεωργαντά.

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 21:01

Παραδίπλα έβρεξε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ

Συντάκτης:

Και τώρα που κατακάθισε ο κουρνιαχτός από τις μελέτες (υπαρκτές ή ανύπαρκτες καμιά σημασία δεν έχει, αφού και να υπήρξαν μετρούν ήδη παραπάνω από 10 χρόνια ζωής οπότε…) και τις προμελέτες για αρδευτικά και φράγματα, ας πούμε και μια κουβέντα της προκοπής.

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 21:05

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

Συντάκτης:

Το γνωστό άσμα αφιερώνεται σε εκείνους που δεν έμαθαν στη ζωή τους να κάνουν ρεπορτάζ, ασκούνται κάθε εβδομάδα σε λιβελλογραφήματα κατά πάντων και απολαμβάνουν εδώ και χρόνια της καθολικής απαξίας και περιφρόνησης.