Τρίτη, 13 Απριλίου 2021, 4:40:47 πμ
etpa

Σχόλια

Με ανακοίνωσή τους τα δυο εκλεγμένα μέλη της παράταξης ΑΚΕ στη διοίκηση του σωματείου εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς Σοφία Καπαλτζίδου (πρόεδρος) και Ελευθερία Πανοδήμου τονίζουν πως όσα αναφέρονται στον τύπο με τίτλο «Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Κιλκίς» δεν φέρουν όλα την υπογραφή τους και δεν αντανακλούν όλα όσα τις περισσότερες φορές αναφέρονται, τις θέσεις και απόψεις τους.»

Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 20:06

Προσωπικοί λόγοι

Συντάκτης:

Δηλαδή κατά πως εξελίσσεται το πράγμα σε κανέναν δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν σε ένα δυο μήνες καταθέσει αίτηση ανεξαρτητοποίησης από το συνδυασμό «Δήμος Αξιών» ο κ. Παύλος Τονικίδης.

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 17:51

Προστατέψτε τους πελάτες σας

Συντάκτης:

Είναι απολύτως απαράδεκτο και οφείλουν οι Τράπεζα να το αντιμετωπίσουν. Καθημερινά λοιπόν στην είσοδο καταστημάτων Τραπεζών του Κιλκίς διαδραματίζονται σκηνές απίστευτου συνωστισμού.

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020 19:41

Ευγενική... υπενθύμιση

Συντάκτης:

Λάβαμε ένα ευγενικό τηλεφώνημα με το οποίο ενημερωθήκαμε πως οι στολές -δωρεές ιδιωτών- με τις οποίες μπαίνουν στη μονάδα Covid του Νοσοκομείου Κιλκίς οι εκεί εργαζόμενοι οσονούπω εξαντλούνται.

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 21:28

Εξοντωτική μεταχείριση πυροσβέστη

Συντάκτης:

Σε μια πολλή σοβαρή καταγγελία προβαίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών με επιστολή της προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κοινοποιώντας την ταυτόχρονα στο Γραφείο του Πρωθυπουργού και τους βουλευτές.

Η πανδημία δημιούργησε ασφυκτικές συνθήκες και στην οικονομική ζωή. Όταν η αγορά επί της ουσίας είναι κλειστή με εξαίρεση τα πολυκαταστήματα, δεν χρειάζονται περισσότερα επιχειρήματα για να εξηγήσουν την δεινή οικονομική κατάσταση όσων βιοπορίζονται από τον τριτογενή τομέα.

Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2020 20:53

Προέχει η ακρίβεια

Συντάκτης:

Ελέγχει τον υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά για την ακρίβεια όσων δήλωσε σχετικά με τις ευθύνες όσων ενώ ήταν διαθέσιμη η πίστωση δεν την αξιοποίησαν για τη δημιουργία ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Κιλκίς, ο φίλος και τακτικός αναγνώστης μας Παύλος Γαβράς.

«Εκεί στο υπουργείο Υγείας (αν υπάρχει υπουργός). Οι κάτοικοι της Β. Ελλάδος δεν είναι για τους τάφους. Ανοίξτε τις ΜΕΘ πανελλαδικά για περίθαλψη. Τι περιμένετε, έλεος!» γράφει ο Κώστας Κιλτίδης σε ανάρτησή του στο fb και δεν διστάζει να μιλήσει για… ανυπαρξία υπουργού!

Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 20:07

Ο Θεόδωρος Ρεβενάκης είναι εδώ!

Συντάκτης:

Το δικό του σχόλιο σε όσα διαδραματίζονται στο Νοσοκομείο Κιλκίς έκανε ο τέως διοικητής, Θεόδωρος Ρεβενάκης. Και κοινοποίησε σε εμάς σχετική ανάρτησή του. Ιδού:

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 21:26

Με υπογραφή Καρανικόλα

Συντάκτης:

Είναι η πρώτη φορά που την ανακοίνωση – απάντηση του νοσοκομείου Κιλκίς στον πρόεδρο της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών του ιδρύματος την υπογράφει και ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Ανέστης Καρανικόλας, διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής, μαζί βεβαίως με τον διοικητή του νοσοκομείου Γιάννη Ανδρίτσο.