Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020, 4:21:20 πμ

Σχόλια

Κυριακή, 12 Απριλίου 2020 21:24

Να τα εκατοστίσουν στο Ράδιο Επιλογές

Συντάκτης:

Είναι το μακροβιότερο ενημερωτικό ραδιόφωνο του ν. Κιλκίς. Και εδώ και κάμποσα χρόνια είναι και το μοναδικό δημοσιογραφικό ραδιόφωνο. Ο φίλος Γιάννης Παπαγεωργόπουλος είδε με καμάρι αυτές τις ημέρες το "παιδί" του, το ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, να συμπληρώνει 31 χρόνια συνεχούς-αδιάλειπτης λειτουργίας στα ερτζιανά.

Κυριακή, 12 Απριλίου 2020 19:49

Ενας θρακιώτης σε καραντίνα...

Συντάκτης:

Ενας θρακιώτης, ο Τάσος Γιοβανούδης, βρίσκεται σε καραντίνα και περνά δημιουργικά τη μέρα του. Αυτοσαρκαζόμενος και με περίσσιο χιούμορ...!

Μια φωτογραφία, 1000 λέξεις. Δυο φωτογραφίες, ένας τρελός καιρός. Χτυπημένος προφανώς κι αυτός από τον κορονοϊό ή εκνευρισμένος από την καραντίνα. Οι φωτογραφίες από το Λόφο του Κιλκίς έχουν χρονική απόσταση μόλις 8 ημερών.

Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 11:28

S.O.S. εκπέμπουν οι παραγωγοί μας

Συντάκτης:

Είναι από τις πλέον τρελές συνέπειες της απαξίωσης της εργασίας στη συνείδηση του νεοέλληνα. Την ώρα που η ανεργία στην χώρα έχει χτυπήσει "κόκκινο" και λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και λόγω της δεκαετούς κρίσης, οι αγρότες παραγωγοί νομών όπως η Ημαθία και η Πέλλα και... εκπέμπουν S.O.S.

Κυριακή, 05 Απριλίου 2020 21:13

Θερμές ευχές στο Δήμαρχο Κιλκίς

Συντάκτης:

Λένε ότι κάθε χρόνος που περνά πάνω μας αφήνει κάτι… Γινόμαστε πιο ώριμοι, πιο έμπειροι, ίσως και πιο σοφοί…

Εμένα στα 42 μου, μου αφήνει μια αίσθηση πληρότητας και αυτή μου τη δίνετε εσείς με την αγάπη, το ενδιαφέρον, την εκτίμησή σας.

Καθόμαστε σπίτι, είναι δέκα ημέρες που δεν βγήκα από την είσοδο του διαμερίσματος μας. Εμείς οι Σιναπλιώτες και κατ΄ επέκταση οι Θρακιώτες λέμε: 

Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 12:58

Γεωργαντάς και... Κιλκίς, όπως Εσθονία!

Συντάκτης:

 Ένα σχόλιο στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" συνδέει τον Γεωργαντά, το Κιλκίς και την Εσθονία!

Διαβάστε το:

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 21:36

Και οι αντιγραφές συνεχίζονται χωρίς ντροπή...

Συντάκτης:

Κάνεις με προσοχή το ρεπορτάζ σου, ρωτάς, μαθαίνεις, αξιοποιείς όλες τις αξιόπιστες πηγές και καταγράφεις αναλυτικά και ψύχραιμα το περιστατικό με τη νεαρή Αφγανή που γέννησε στο νοσοκομείο Κιλκίς και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Τύχη κι αυτή. Με το που ανέλαβαν οι διοικητές των δυο νοσοκομείων μας ενέσκηψε ο… κορονοϊός!

Δεν πρόλαβαν να κάτσουν στην καρέκλα τους κι έπρεπε να αντιμετωπίσουν μια πρωτόγνωρη πανδημία, σ’ ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που έτσι κι αλλιώς δεν είναι και στα καλύτερά του αυτήν τη στιγμή, μετά από μια δεκάχρονη οικονομική κρίση.

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 18:34

Ο Μανώλης Γλέζος στο Κιλκίς το 2004...

Συντάκτης:

Για την ιστορία. 2004. Από την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Γλέζου στην τσαγιερί της Ζώγιας στο Κιλκίς.

Δημήτρης Αγαθόπουλος