Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020, 3:09:26 μμ

Σχόλια

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 23:01

Μην το παρακάνουμε

Συντάκτης:

Έκλεισαν κάποιες δημόσιες, δημοτικές υπηρεσίες (βρεφονηπιακοί) με αποφάσεις που εντάσσονται στα μέτρα πρόληψης και περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού. Οι υπηρεσίες όμως έκλεισαν για να προστατευθούν μαθητές, νήπια, παιδιά μικρότερης ακόμα ηλικίας.

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, οι υπουργοί αλλάζουνε, οι διοικητές έρχονται και παρέρχονται αλλά ο Αχιλλέας (Καλεμκερίδης) με τον Βασίλη Τριανταφυλλίδη όχι απλά μένουνε, αλλά και σε κάθε κάλπη θερίζουνε.

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 21:41

Το δάκρυ της Εβίνας

Συντάκτης:

Συγκινήθηκε η μεγάλη αθλήτρια της Ελλάδας, Εβίνα Μάλτση, στην τιμητική εκδήλωση του «Αετού», όταν άκουσε το χαιρετισμό του υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά και την αναφορά του στην ταύτιση της Εβίνας με την εθνική ομάδα μπάσκετ και την ελληνική σημαία.

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020 22:17

Θα τον γλωσσοφάνε!

Συντάκτης:

Μπορεί ως ανεξάρτητος να επιλέγεται από τον Δήμαρχο ως εντεταλμένος σύμβουλος; Μήπως πρέπει να είναι ενσωματωμένος στην πλειοψηφία; Ήταν μέσες άκρες το νόημα της ερώτησης του δημ. συμβούλου Βασίλη Καραμπίδη και αφορούσε τον ορισμό του κ. Κώστα Παπακώστα ως εντεταλμένου συμβούλου Δοϊράνης.

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 22:01

Η ευγένεια της Αστυνομίας

Συντάκτης:

Μας έκανε θετικότατη εντύπωση η ευγένεια με την οποία μας αντιμετώπισε -και η επιθυμία να βοηθήσει στο έργο μας- η αξιωματικός υπηρεσίας στο επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς.

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 13:18

Το… πάλεψε ο δήμαρχος Κιλκίς!

Συντάκτης:

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης των εφήβων έχει όνομα επιτυχίας. Ακούει στο Δημήτρης Κυριακίδης. Φωτίστηκε το πρόσωπο του Δημάρχου σας, όταν κάναμε στο Δήμο Κιλκίς το αίτημα για τη διεξαγωγή των αγώνων, σχολίασε από μικροφώνου στην τελετή έναρξης ο παρουσιαστής – δημοσιογράφος του ΑΠΕ.

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 23:43

Κύκλους κάνει η ζωή...

Συντάκτης:

Πήραν "φωτιά" στη Ροδόπολη και καλό είναι να λάβουμε κι εμείς προληπτικά μέτρα ...πυρόσβεσης. Το εκεί παροπλισμένο από χρόνια στρατόπεδο "Βασιλειάδη" επέλεξε η κυβέρνηση για να στήσει την κλειστή δομή για όσους πρόσφυγες-μετανάστες συλλαμβάνονται για παράνομη είσοδο στην χώρα (μετά την 1η Μαρτίου) και δεν δικαιούνται καν να υποβάλλουν αίτηση ασύλου.

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 22:24

Τις αυλές τους προσέχουν

Συντάκτης:

Χορτάσαμε από δηλώσεις συμπαράστασης, καταδίκης του Ερντογάν κ.ο.κ ευρωπαίων αξιωματούχων με τα γεγονότα στον Έβρο.

Βρήκαν το μπελά τους... Είχαν την ατυχία να ταξιδέψουν στο Ισραήλ και πήρε φωτιά το διαδίκτυο. Για δυο γκρουπ Κιλκισιωτών ο λόγος, οι οποίοι επιστρέφοντας έγιναν αντικείμενο κοινωνικού μπούλιγκ.

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 00:04

Ποιος να συγκριθεί μαζί μας

Συντάκτης:

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου κι απ' το νου μου να σε σβήσει. Ποιος στο βάθος της ψυχής μου θα τολμήσει να σ' αγγίξει. Μετ' από σένα που, πες μου να πάω που…