Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020, 5:19:03 μμ

Σχόλια

Έχει γίνει πια της μόδας η live αναμετάδοση λειτουργιών, εσπερινών κ.λπ. από τις εκκλησίες και του νομού μας.
Είπαμε, ο κορονοϊός άλλαξε και θα αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή μας, αλλά θέλει μια ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση και παρουσίαση χώρων λατρείας και τελετών λατρείας, και στο πως εκθέτουμε ανθρώπους στα κοινωνικά δίκτυα χωρίς τη θέλησή τους.

Οικονομικός μετανάστης ο Δημήτρης Δαλακιάν. Αρμενική η καταγωγή του αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Δροσάτο. Το πάλεψε σκληρά με τη δουλειά αλλά δεν έβγαινε στα μαύρα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Με βαριά καρδιά πήρε τα μάτια του κι έφυγε για τη Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

Κυριακή, 26 Απριλίου 2020 20:00

Ξαφνιάστηκε το Αλογάκι της Παναγίας…

Συντάκτης:

Ξαφνιάστηκε το Αλογάκι της Παναγίας. Ο φωτογραφικός φακός των ΕΙΔΗΣΕΩΝ το έπιασε σε στιγμές περισυλλογής, να… προσεύχεται αντίκρυ από τη Μητρόπολη του Κιλκίς!

Μην ξαφνιάζεστε κι εσείς. Και Αλογάκι είναι και «προσεύχεται»:

Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 18:55

Τα κρινάκια του Επιταφίου

Συντάκτης:

«Τσιτσέκια», χιλιάδες άσπρα κρινάκια που φύτρωναν αυτή την εποχή στα τσαΐρια (λιβάδια) του χωριού, με τα οποία στολίζαμε τον Επιτάφιο.

Αναμνήσεις…, νοσταλγίες..., περασμένα χρόνια…, αλλά ποτέ ξεχασμένα!

Τάσος Γιοβανούδης

Στη δωρεά δυο αεροστρωμάτων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου προχώρησε η Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου-KONVA ΑΕΒΕ, ενισχύοντας έτσι τη ΜΕΘ και συμβάλλοντας στη συλλογική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου Covid-19.

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 20:38

Τα όρια προσφοράς και αυτοπροβολής

Συντάκτης:

Έχουμε πολλές φορές επαινέσει και θα επαινέσουμε φορείς και πρόσωπα για την κοινωνική ευαισθησία που δείχνουν, προσφέροντας ό,τι μπορούν στη μάχη κατά του κορονοϊού. Δεν ήταν λίγες οι φορές που το κάναμε χωρίς καν να το γνωρίζουν αυτοί που προσέφεραν, γιατί και οι ίδιοι δεν επεδίωξαν μια τέτοια προβολή. Γι’ αυτό και η πράξη τους είχε μεγαλύτερη αξία.

Την τιμητική του είχε το Κιλκίς και ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς στη χθεσινή ενημέρωση για την εξέλιξη του κορονοϊού, που πραγματοποιείται καθημερινά από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 19:46

Επικαιροι Σχολιασμοί του Κώστα Πινέλη

Συντάκτης:

Ο Οδυσσέας Ελύτης, από τους μεγαλύτερούς ποιητές μας είχε γράψει:

«Πολλές φορές μιλώντας νοιώθω ένα βότσαλο κάτω απ’ την γλώσσα να μου την πληγώνει, αλλά δεν μου είναι βολετό να σωπάσω..»

Κυριακή, 12 Απριλίου 2020 21:24

Να τα εκατοστίσουν στο Ράδιο Επιλογές

Συντάκτης:

Είναι το μακροβιότερο ενημερωτικό ραδιόφωνο του ν. Κιλκίς. Και εδώ και κάμποσα χρόνια είναι και το μοναδικό δημοσιογραφικό ραδιόφωνο. Ο φίλος Γιάννης Παπαγεωργόπουλος είδε με καμάρι αυτές τις ημέρες το "παιδί" του, το ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, να συμπληρώνει 31 χρόνια συνεχούς-αδιάλειπτης λειτουργίας στα ερτζιανά.

Κυριακή, 12 Απριλίου 2020 19:49

Ενας θρακιώτης σε καραντίνα...

Συντάκτης:

Ενας θρακιώτης, ο Τάσος Γιοβανούδης, βρίσκεται σε καραντίνα και περνά δημιουργικά τη μέρα του. Αυτοσαρκαζόμενος και με περίσσιο χιούμορ...!