Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021, 3:14:12 μμ
etpa

Σχόλια

Γνωρίζαμε ότι κτηνοτρόφοι της Ευρώπης από τη δεκαετία ακόμα του 1970 στην προσπάθειά τους να αυξήσουν την παραγωγικότητα των αγελάδων τους εγκαθιστούσαν μέσα στους σταύλους ηχητικά συστήματα και υποχρέωναν τα δυστυχισμένα ζωντανά να ακούνε Μπετόβεν μπας και τα μαστάρια τους κατεβάσουν περισσότερο γάλα.

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 23:37

Προσγείωση στην πραγματικότητα

Συντάκτης:

Βαρύγδουποι χαρακτηρισμοί. Πλήθος εντυπωσιακών τίτλων. Όχι μια, όχι δυο, τρεις οι εγκληματικές οργανώσεις κατά την ίδια την Ελληνική Αστυνομία… Ονομαστική αναφορά στο πλέον ασήμαντο εύρημα…
Κι ύστερα; Ύστερα και μόλις η υπόθεση πήγε στη Δικαιοσύνη από τα πρώτα κιόλας βήματα άρχισε η εξαέρωση των βαρυσήμαντων στοιχείων. Και η υπόθεση σταδιακά αποκτά τις πραγματικές της διαστάσεις.

Η τελευταία μας «περιπέτεια», με το «μαύρο» που μας έριξε το facebook, για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες, και που το ξεπεράσαμε με έντονες αντιδράσεις, είχε για εμάς κι ένα στοιχείο λύτρωσης: νιώσαμε δυνατά την αγάπη των αναγνωστών μας, την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους απέναντι στη δημοσιογραφική μας δουλειά.

Ένα σοβαρό πρόβλημα στο κυκλοφοριακό της πόλης του Κιλκίς έθεσε υπόψιν της διοίκησης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς ο δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Παζαρτζικλής. «Είναι γνωστό το πρόβλημα και την ανάγκη για περιφερειακό δρόμο. Τις προάλλες μπλόκαρε μια νταλίκα στη Βενιζέλου… Δημιουργήθηκε ένα μπάχαλο … Τόσο δύσκολο είναι να μπει μια πινακίδα που να γράφει ότι απαγορεύεται η διέλευση φορτηγών; Δεν χρειάζονται εκατομμύρια…

Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 21:34

Κύκλους κάνει και το μεταναστευτικό

Συντάκτης:

Κύκλους κάνει η ζωή. Πριν ακριβώς πέντε χρόνια, στις 3 Ιουλίου 2015, το πρωτοσέλιδο κύριο θέμα της ΠΡΩΙΝΗΣ έχει τίτλο:
Στα σύνορα Ευζώνων-Ειδομένης ντροπιάζονται Ελλάδα και Ευρώπη και υπέρτιτλο: Χιλιάδες μετανάστες στοιβάχτηκαν στην περιοχή και με οδηγό τη μαφία των δρόμων αναζητούν καταφύγιο στην Ευρώπη του πολιτισμού.

Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 21:30

«Συναδελφικές» αθλιότητες

Συντάκτης:

Το ότι μας αντιγράφουν ασύστολα και διαρκώς το έχουμε πολλάκις επισημάνει και θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε τους «αντιγραφείς» μας.
Τώρα άρχισαν και παίρνουν τις φωτογραφίες και τα βίντεό μας, κόβουν το λογότυπό μας και τα παρουσιάζουν ως δικά τους! Σε τοπικό και σε πανελλαδικό επίπεδο. Έγινε τελευταία με τη συγκέντρωση του Πολυκάστρου και προχθές με το βίντεο και τις φωτογραφίες μας από τη μεταφορά των 17 συλληφθέντων -με τον υψηλόβαθμο αστυνομικό- στα δικαστήρια του Κιλκίς.

Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 23:13

Τους έκαψε τη γούνα ο …τζακάς

Συντάκτης:

Άλλοι έπρεπε να ήταν στη θέση μου σήμερα. Μεγάλοι και με αξιώματα. Όχι να ακούτε εμένα, έναν τζακά… ακούστηκε να λέει κάποια στιγμή ο κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Πολύκαστρο Μιχάλης Τσερνικούδης.
Και πάλι καλά που δεν το συνέχισε.. να πει και ονόματα.

Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 22:25

Κι όμως (δεν) κινείται

Συντάκτης:

Το καλοκαίρι προ πολλού χτύπησε την πόρτα μας. Σε μια δυο εβδομάδες θα βρισκόμαστε στα μισά του. Και το καλοκαίρι ως γνωστόν επιταχύνεται η κατασκευή μεγάλων δημόσιων έργων.
Πάντα ταύτα σε νορμάλ νομούς. Διότι στο Κιλκίς τα μεγάλα έργα διαφέρουν από τις αρκούδες σε ένα μόνο:

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 23:13

Παρά λίγο θα τους …έστελναν

Συντάκτης:

  Ήρθε το ζευγάρι από τη Γερμανία για να τελέσει το γάμο του στο Κιλκίς. Μέχρι εδώ όλα καλά. Σου λέει, θα μείνουμε μια δυο εβδομάδες, θα κάνουμε το γάμο μας, θα δούμε την πατρίδα μας και τους δικούς μας και επιστρέφουμε στις δουλειές μας.

Σινεμά με απόλυτη ασφάλεια. Όμορφες και δροσερές στιγμές πολιτισμού μπορείτε να ζήσετε -σχεδόν κάθε βράδυ- στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο του Κιλκίς. Πλήρως ανακαινισμένος ο χώρος, μειωμένο το εισιτήριο στα 3 ευρώ και εξαιρετικές ταινίες για μικρούς και μεγάλους.