Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020, 11:46:47 μμ

Σχόλια

Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2020 21:04

Να αλλάζουν δυο κουβέντες

Συντάκτης:

Είναι πολλά τα μικρά χωριά του δήμου (και του νομού) όπου έκλεισαν εδώ και χρόνια τα τελευταία καφενεία και δεν πρόκειται να ξανανοίξουν όσες διακηρύξεις κι αν ακούσετε περί περιφερειακής ανάπτυξης.

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 22:55

Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα

Συντάκτης:

Αυτός είναι ο ορισμός της γαλαντομίας. Είπε κάμποσα ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Βασίλης Τριανταφυλλίδης στην κοπή της πίτας τους στο μεσημέρι της Δευτέρας. Στόλισε για τα καλά το απελθόντα Ρεβενάκη, έθεσε τα προβλήματα, και κάπου προς το τέλος είπε να ασχοληθεί και με την πίτα.

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 21:34

Και διηγώντας τα, να κλαις...

Συντάκτης:

Και οι δύο ήταν από τα... «ιστορικά» στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο νομό Κιλκίς.
Ο ένας, Παύλος Τονικίδης, είχε τη στήριξη του κόμματος (ΚΙΝ.ΑΛ.) στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, αλλά το κράταγε μυστικό, για να αλιεύσει και τους δεξιούς ψήφους.

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 08:39

Δεν είναι πετσετάκια τα Πεντακοσάευρα!

Συντάκτης:

Άκρως λυπηρό το περιστατικό που αποκαλύψαμε χθες με τη σύλληψη της υπαλλήλου του Νοσοκομείου Κιλκίς από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας.

Δεν βάζουμε μυαλό και συνεχίζουμε να οδηγούμε σαν τρελοί.
Για μια ακόμα εβδομάδα (3-9 Φεβρουαρίου) στα όρια του ν. Κιλκίς καταγράφηκε μια από τις χειρότερες επιδόσεις στην τήρηση του Κ.Ο.Κ.

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 21:58

Δεν χαρίστηκε ο Γκουντενούδης!

Συντάκτης:

Τη βασιλόπιτά του έκοψε η δημοτική παράταξη «Παιονία Ισχυρή» του Χρήστου Γκουντενούδη, το περασμένο Σάββατο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου.

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 21:32

Δουλεύουν στην Ελληνική Λύση

Συντάκτης:

 Δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω ο Βελόπουλος και οι βουλευτές του. Προφανώς ενημερώνονται από τοπικά στελέχη άξια, όπως η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και ευρωβουλευτής Παρθένα (Νούλα) Σαββίδου, που καταγράφγουν κάθε τοπικό θέμα και το στέλνουν στην κεντρική ηγεσία.

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 21:50

«Πάγωμα» αντιδράσεων για τα διόδια Πολυκάστρου

Συντάκτης:

Τα έργα για την κατασκευή των πλευρικών διοδίων στην αερογέφυρα Πολυκάστρου, που θα πληγώσουν την τοπική κοινωνία, δεν έχουν σταματήσει.

Ύστερα από - πόσους άραγε;- άγονους διαγωνισμούς για τους οποίους μάλιστα και ενημερώσαμε, ο τελευταίος απέβη καρπερός. Και η Αρχαιολογική θα στεγαστεί στο κέντρο - επίκεντρο της πόλης τους Κιλκίς, επί της 21ης Ιουνίου γωνία Καμπάνη στην πολυκατοικία που είναι διαγωνίως έναντι της Πλατείας Ειρήνης.

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 13:03

Πρώτα γενέθλια της υποψηφιότητας Δ. Αγαθόπουλου...

Συντάκτης:

«Τα χρόνια περνάνε, το στοίχημα είναι να περνάνε χαρούμενα και δημιουργικά. Προσωπικά, όσα χρόνια της ενήλικης ζωής μου ζω και εργάζομαι στο Κιλκίς, προσπάθησα να λειτουργώ -σαν επαγγελματίας του χώρου της υγείας και σαν άνθρωπος- για το κοινό καλό.