Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, 2:19:09 μμ
etpa

Σχόλια

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 23:44

Τα δώρα του Κυριακίδη

Συντάκτης:

Ο Υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος έδωσε δώρα από τον ‘’Αντώνη Τρίτση’’ στο Δήμαρχο Κιλκίς αλλά πήρε και τα ανταποδοτικά του! Ο Δημήτρης Κυριακίδης τον υποδέχθηκε με μπάντες (κυριολεκτικά)με τη Φιλαρμονική να παιανίζει στην είσοδο του Δημαρχείου. Μετά το τέλος της συνάντησης στο γραφείο του επέδωσε στον Θεοδωρικάκο το λεύκωμα των εκατό χρόνων της ιστορίας του Κιλκίς και η απονομή των δώρων ολοκληρώθηκε στη ΛΑΦ όπου του παρετέθη γεύμα.

Καίριος υπήρξε, όπως πάντα άλλωστε, στις επισημάνσεις του ο Λάζαρος Παζαρτζικλής. Αναγνώρισε γενικά την επιτυχή διαχείριση της κρίσης, επισημαίνοντας και αυτός ότι τα δύσκολα θα τα ζήσουμε από τον Σεπτέμβριο.

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 23:07

Αθόρυβος

Συντάκτης:

Και κάπως έτσι ο Μπαλάσκας, ο Γιώργος Μπαλάσκας, χτίζει το προφίλ του ως ο αθόρυβος πλην όμως παραγωγικός αντιδήμαρχος.
Ο μίστερ αθόρυβος, όπως τον αποκαλούν.

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 23:05

Μείωση τελών ζήτησε ο Φαχουρίδης

Συντάκτης:

Όλο το ενδιαφέρον της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς απορρόφησε η συζήτηση στα εκτός ημερήσιας διάταξης. Πάνω από τρεις ώρες κράτησε η εξουθενωτική συζήτηση.
Ο Γιάννης Φαχουρίδης παρατήρησε ότι με όσα προηγήθηκαν λόγω πανδημίας "ζήσαμε την πλήρη απαξίωση του δημοτικού συμβουλίου" προειδοποίησε ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας και θα τα ζήσουμε σε λίγο καιρό, ενώ για την ανακούφιση των δημοτών ζήτησε την αναπροσαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής. Ουσιαστικά δηλαδή ζήτησε να μειωθούν τα δημοτικά τέλη.

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 22:44

Περί δημοκρατικής τάξης...

Συντάκτης:

Αυτή μάλιστα ήταν συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου. Όπου μόνο η εκτός ημερήσιας διάταξης διαδικασία κράτησε τρεις ώρες και 20 λεπτά! Και κατά την οποία τέθηκαν και συζητήθηκαν μεγαλειώδη θέματα. Όπως αν εργάζεται καλά το γραφείο τύπου του δήμου ή το μεγαλειωδέστερο: την ανάγκη παρέμβασης του δήμου στις κρίσεις της αστυνομίας και ειδικότερα στον ορισμό νέων διοικητών στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς!

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 21:38

Λεφτά υπάρχουν το έργο παραμένει... ακούνητο

Συντάκτης:

Σύσκεψη έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με τη συμμετοχή όσων τεχνικών υπηρεσιών εμπλέκονται με το θέμα της κατασκευής του Γηροκομείου Κιλκίς. Κι ο Θεός να βάλει το χέρι του διότι με τούτο το έργο (ημιτελές κτήριο Γηροκομείου συμβαίνει το ακατανόητο: Λεφτά υπάρχουν εδώ και κάμποσο καιρό, απλώς δεν ξέρουν ποιος και πως θα ολοκληρώσει το έργο.

Τρίτη 12 Ιουνίου 1984, Εφημερίδα Έθνος: Οπαδός του ΠΑΣΟΚ, από το Σταυροχώρι Κιλκίς, κατηγορείται ότι εξαπέλυσε δύο σκυλιά εναντίον ομάδας αφισοκολλητών της “Νέας Δημοκρατίας” με αποτέλεσμα να δαγκώσουν και να τραυματίσουν στο δεξί μπράτσο έναν απ' αυτούς.

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020 23:09

Ψηφιακή η εποχή, αλλά είναι δυνατόν;

Συντάκτης:

Στη σύσκεψη, υπό τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά, για τα νέα ΚΕΠ Plus για τη στήριξη των επιχειρηματιών, όπου ο λόγος περιστράφηκε στις νέες προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που διανοίγονται με την χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ο Σωτήρης Τσέτος, μέλος της δ.ε. του Επιμελητηρίου Κιλκίς και υπεύθυνος του ΓΕΜΗ, αποκάλυψε το απαισιόδοξο:

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020 22:31

Άξιος ο Στέφανος

Συντάκτης:

Μικρός το δέμας αλλά δαιμόνιος ο Στέφανος Καμπέρης της Οmnes. Με τα σταραμάκια του να απασχολούν όλη την Ελλάδα.

Και σε πρόσφατη σύσκεψη στο Κιλκίς πρότεινε να κατοχυρώσει παραγωγικά - οικονομικά την περιοχή μας με κάποια τοπόσημα προϊόντα:

Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 23:13

Η διάθεση συνεργασίας υπάρχει

Συντάκτης:

Αυξάνεται και πληθύνεται το Κίνημα των Αδέσμευτων. Κατά το αντίστοιχο των δεκαετιών του '70 και του '80 οι αδέσμευτοι στο δημοτικό συμβούλιο οσονούπω αυξάνονται. Μην περιμένετε να προδώσουμε κινήσεις που έγιναν εδώ και καιρό. Να έχετε ανοιχτές τις κεραίες σας και θα μάθετε.