Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 1:16:54 πμ
etpa

Σχόλια

Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 20:34

Τέτοια απαξίωση!

Συντάκτης:

Φωνάζουν εδώ και βδομάδες, βάζουνε αρχηγό δημοτικής παράταξης να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς για μια «χωματερή δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές» στη Δοϊράνη, ο οποίος μάλιστα μιλά για «εγκληματική πράξη από όποιον προήλθε», κι όταν η δημοτική αρχή απαντά πως αυτό δεν είναι χωματερή, αλλά καλάμια και δένδρα που βγήκαν από τον καθαρισμό της λίμνης με το έργο της Περιφέρειας, ξεσπούν κατά όσων επιχειρούν να του χαλάσουν τις… σχέσεις με τον Βεργίδη!

Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 20:13

Πάλι καλά…

Συντάκτης:

‘Απληστοι ετούτοι οι ομογενείς… Θέλουμε σώνει και καλά να ρυθμιστούν οι οφειλές τους για τα στεγαστικά δάνεια (μέχρι 60.000 ευρώ) που πήραν κι όχι να τους πετάξουν έξω από τα σπίτια τους οι τράπεζες.
Αντί να κάνουν το σταυρό τους που επιτέλους έχουν δυο μέτρα γης να θάβουν τους δικούς τους.

Αναδείχτηκε την Τρίτη 6 Ιουλίου ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος (DELOITTE) ο  οποίος θα "τρέξει" τις διαδικασίες για το πρώτο εκ των τριών διαγωνισμών για την "ανέγερση Δικαστικών Μεγάρων Έδεσσας, Σερρών, Κιλκίς και Ανακατασκευή Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και Συντήρηση και Διαχείριση αυτών μέσω ΣΔΙΤ".

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 22:24

Αναμένουμε και από άλλους

Συντάκτης:

Χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την κοινή δήλωση των τριών βουλευτών, των δύο δημάρχων και του αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς. Το δημοσιογραφικό συγκρότημα των ΕΙΔΗΣΕΩΝ συγχαίρει για την υπεύθυνη στάση τους τους πολιτικούς ταγούς του νομού και αναμένει παρόμοια υπευθυνότητα και από άλλους φορείς, ιδιαίτερα επιστημονικούς, συναφείς με το αντικείμενο της πρόσκλησης προς τους πολίτες.

Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 21:13

Είπε μια κουβέντα για να τον ξεφορτωθεί;

Συντάκτης:

Ωραία φάμπρικα βρήκαν κάποιοι μεγαλόσχημοι επενδυτές. Επενδύουν σε φωτοβολταϊκά πάρκα σε δημόσιες εκτάσεις. Τζάμπα μάγκες δηλαδή.
Θα θυμάστε για εκείνους που πριν τρεις μήνες ήθελαν να …επενδύσουν σε 2000 στρέμματα σε Μαυρονέρι. Λεβεντοχώρι και Καστανιές.

Αυτή την εβδομάδα πολύς λόγος έγινε για την άφιξη του παγκοσμίου φήμης ηθοποιού Αντόνιο Μπαντέρας για τα γυρίσματα της ταινίας «ENFORCER» στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Δημιουργήθηκε μια εικόνα «Greek Cinecita» για μελλοντικα γυρίσματα ταινιών στην πόλη. Χαράς ευαγγέλια με βαρύγδουπες ανακοινώσεις στα ΜΜΕ από τους εμπνευστές του γεγονότος. Αλλά τα ψιλά γράμματα δεν μας τα λένε. Και ποια είναι αυτά;

Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 19:57

Συν Αθηνά και …ντοσιέ κράτει

Συντάκτης:

Με τον σεβασμιώτατο κ. Δημήτριο, μητροπολίτη Γουμένισσας και τοποτηρητή της Μητρόπολης Κιλκισίου, είχαμε την χαρά να συνομιλήσουμε τηλεφωνικά και δια ζώσης, μετά το θλιβερό περιστατικό που έζησε και την περιπέτεια της υγείας του.

Η χηρεύουσα θέση του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου είναι μια από τις τρεις για τις οποίες προβλέπεται η εκλογή νέου αρχιερέα στις αρχές Οκτωβρίου από την Ιερά Σύνοδο με την προβλεπόμενη νομοκανονική διαδικασία.

Αποκαλυπτικό! Ο φωτογραφικός φακός των ΕΙΔΗΣΕΩΝ απαθανάτισε τη «χωματερή» μπροστά στο Μουσείο Λίμνης Δοϊράνης.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση οφείλει να ρωτήσει στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς για τις ευθύνες της δημοτικής αρχής και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, Κώστα Παπακώστα, που δεν φρόντισαν ακόμη να μαζέψουν το άδειο ποτήρι του καφέ και το πλαστικό μπουκάλι του νερού..!

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 20:11

Περί "χωματερής" στη Δοϊράνη

Συντάκτης:

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς, Δημήτρης Τσαντάκης, απάντησε σε σχόλιό μας:
«Η τοποθέτησή μου και το νόημά αυτής, στη διάρκεια της συνεδρίασης (μέσω τηλεδιάσκεψης) του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, την 14η Ιουνίου, για το θέμα της Δοϊράνης, παρερμηνεύτηκε σε σχόλιο της εφημερίδας σας, που δημοσιεύθηκε στην “Πρωινή” της 25ης Ιουνίου. Το σχόλιό σας δεν ανταποκρίνεται και αλλοιώνει το νόημα των όσων είπα στη διάρκεια της συνεδρίασης.