Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021, 10:05:11 μμ
etpa

Σχόλια

Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 18:34

Πάντα σοβαρός ο Λάζαρος, όπως και για το Δικαστικό

Συντάκτης:

Συνεπής στις θέσεις του τις οποίες υποστήριξε με θάρρος εξαρχής αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ο δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Παζαρτζικλής.

Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 11:48

Εμβολιασμοί εργαζομένων στο νοσοκομείο Κιλκίς

Συντάκτης:

Ξεκίνησε και στο νοσοκομείο Κιλκίς την Παρασκευή 8-1-2021, όπως είχε γράψει το eidisis.gr, ο εμβολιασμός του προσωπικού του ιδρύματος.

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 21:25

Η Αστυνομία και τα… ΜΜΕ

Συντάκτης:

Δεν έχει σωτηρία αυτή η χώρα. Όταν η Αστυνομία στέλνει επίσημο έγγραφο και ζητά εκπροσώπους φορέων του νομού για το σύστημα διαχείρισης κρίσεων «Πολυδεύκης» και απευθύνεται στον κάθε τυχαίο ιδιώτη που δηλώνει blogger, τότε τι να περιμένεις από τη χώρα αυτή;

Αμ έπος, άμ έργον. Στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής Διαφάνειας ύστερα από την πρόσκληση της διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς, πρόκαμαν την περασμένη Τετάρτη και επισκέφθηκαν το ίδρυμα. Πήραν καταθέσεις από γιατρούς, πήραν έγγραφα και εντός των ημερών αναμένεται νέα επίσκεψη.

Με ανακοίνωσή τους τα δυο εκλεγμένα μέλη της παράταξης ΑΚΕ στη διοίκηση του σωματείου εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς Σοφία Καπαλτζίδου (πρόεδρος) και Ελευθερία Πανοδήμου τονίζουν πως όσα αναφέρονται στον τύπο με τίτλο «Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Κιλκίς» δεν φέρουν όλα την υπογραφή τους και δεν αντανακλούν όλα όσα τις περισσότερες φορές αναφέρονται, τις θέσεις και απόψεις τους.»

Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 20:06

Προσωπικοί λόγοι

Συντάκτης:

Δηλαδή κατά πως εξελίσσεται το πράγμα σε κανέναν δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν σε ένα δυο μήνες καταθέσει αίτηση ανεξαρτητοποίησης από το συνδυασμό «Δήμος Αξιών» ο κ. Παύλος Τονικίδης.

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 17:51

Προστατέψτε τους πελάτες σας

Συντάκτης:

Είναι απολύτως απαράδεκτο και οφείλουν οι Τράπεζα να το αντιμετωπίσουν. Καθημερινά λοιπόν στην είσοδο καταστημάτων Τραπεζών του Κιλκίς διαδραματίζονται σκηνές απίστευτου συνωστισμού.

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020 19:41

Ευγενική... υπενθύμιση

Συντάκτης:

Λάβαμε ένα ευγενικό τηλεφώνημα με το οποίο ενημερωθήκαμε πως οι στολές -δωρεές ιδιωτών- με τις οποίες μπαίνουν στη μονάδα Covid του Νοσοκομείου Κιλκίς οι εκεί εργαζόμενοι οσονούπω εξαντλούνται.

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 21:28

Εξοντωτική μεταχείριση πυροσβέστη

Συντάκτης:

Σε μια πολλή σοβαρή καταγγελία προβαίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών με επιστολή της προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κοινοποιώντας την ταυτόχρονα στο Γραφείο του Πρωθυπουργού και τους βουλευτές.

Η πανδημία δημιούργησε ασφυκτικές συνθήκες και στην οικονομική ζωή. Όταν η αγορά επί της ουσίας είναι κλειστή με εξαίρεση τα πολυκαταστήματα, δεν χρειάζονται περισσότερα επιχειρήματα για να εξηγήσουν την δεινή οικονομική κατάσταση όσων βιοπορίζονται από τον τριτογενή τομέα.