Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021, 9:05:46 μμ
etpa

Σχόλια

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 20:11

Περί "χωματερής" στη Δοϊράνη

Συντάκτης:

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς, Δημήτρης Τσαντάκης, απάντησε σε σχόλιό μας:
«Η τοποθέτησή μου και το νόημά αυτής, στη διάρκεια της συνεδρίασης (μέσω τηλεδιάσκεψης) του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, την 14η Ιουνίου, για το θέμα της Δοϊράνης, παρερμηνεύτηκε σε σχόλιο της εφημερίδας σας, που δημοσιεύθηκε στην “Πρωινή” της 25ης Ιουνίου. Το σχόλιό σας δεν ανταποκρίνεται και αλλοιώνει το νόημα των όσων είπα στη διάρκεια της συνεδρίασης.

Άλλη μια αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Πολιτιστικό σύλλογο Πενταλόφου.
«Όπως κάθε φορά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αιμοδότες μας, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να έχουμε το πολυτιμότερο αγαθό -το αίμα!

Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 11:09

Που να το βρουν το μυαλό…

Συντάκτης:

Καθώς το καλοκαίρι δείχνει τα δόντια του η ανάγκη για θάλασσα και δροσιά γίνεται εντονότερη και η κίνηση στο Τελωνείο Ευζώνων από τουρίστες των Βαλκανίων και της ανατολικής Ευρώπης αυξάνεται, αριθμητικά προς τον παρόν και γεωμετρικά εντός του Ιουλίου.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, Δημήτρης Τσαντάκης, κατήγγειλε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς πως ο εργολάβος που ανέλαβε τον καθαρισμό της παραλίας της λίμνης Δοϊράνης εναπόθεσε υλικά σε σημείο της παραλίας, δημιουργώντας μια χωματερή μέσα σε προστατευόμενη περιοχή NATURA.

Δεν καθυστέρησε να εμβολιαστεί στην ώρα του ο Μιχάλης Συμεωνίδης. Το είχε μεράκι να εμβολιαστεί από τα χέρια του εγγονού του, γιατρού Μιχάλη Γκαντίδη. Και μόλις ήρθε -τοποθετήθηκε στην περιοχή ο νέος γιατρός- ο παπούς δεν έχασε καιρό. Έτρεξε να εμβολιαστεί.

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 21:10

Μήπως γίναμε μπανανία και δεν το ξέρουμε;

Συντάκτης:

Η καταγγελία προέρχεται από τη συμβολαιογράφο Ελένη Χαμουρούδη και είναι δηλωτική της νοοτροπίας κάποιων φορέων που εμπλέκονται στη διαχείριση του προσφυγικού.
Η κ. Χαμουρούδη λοιπόν προς χάριν της εξυπηρέτησης κάποιας υπόθεσης αναφορικά με την επιμέλεια ενός προσφυγόπουλου της δομής Νέας Καβάλας, σηκώνει το τηλέφωνο και ζητά τον κ. Τρέγκα για να την εξυπηρετήσει.

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 21:07

Κρινόμαστε όλοι

Συντάκτης:

Ρωτήσαμε τον δημοτικό σύμβουλο και εντεταλμένο στη Δημοτική Ενότητα Δοϊράνης, Κώστα Παπακώστα, να δώσει μια εξήγηση γιατί επισύρει τόσο μένος στο πρόσωπό του.
Η απάντησή του:

Δυστυχώς κάποιοι δεν συγχωρούν το γεγονός ότι εργάζομαι καθημερινά για τον τόπο μας.

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 19:42

Δέστε ποιος μιλάει…

Συντάκτης:

Τηλεφώνησε ένας δεξιός φίλος -πιο δεξιός πεθαίνεις, που λέει ο λόγος- και ήταν μέσα στην ειρωνεία.
Δεν έχουν το θεό τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Ακούς εκεί να πετάει την κοτσάνα του ολόκληρος αρχηγός και να μην βγαίνει ένα στέλεχός του από το Κιλκίς να τον διορθώσει, να τον προφυλάξει, να διαμαρτυρηθεί αν δεν τον ακούσουν…
Θα έλεγε κι άλλα ο δεξιός φίλος αλλά τον έκοψα.

Το γύρο του κόσμου έκανε, όπως ήταν φυσικό, η είδηση για το τραγικό δυστύχημα με τα δυο ηλικιωμένα αδέλφια από το λεκανοπέδιο των Μουριών, που βρέθηκαν εκτός δρόμου όταν πετάχτηκε μπροστά στο αυτοκίνητο ένα σκυλί, στο εθνικό οδικό δίκτυο και στο ύψος του Χέρσου, με τον οδηγό να βρίσκει τελικά το θάνατο και την αδελφή του να βρίσκεται ζωντανή μετά από πέντε ημέρες.

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 22:21

Μικρές χωματερές έξω από τα χωριά

Συντάκτης:

Το υπαρκτό πρόβλημα με την ανεξέλεγκτη εναπόθεση μπάζων ή μεγάλων αντικειμένων έξω από τα χωριά έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς ο επικεφαλής του «Συμμετέχω», Δημήτρης Αγαθόπουλος και ζήτησε τη δράση του δήμου.
Η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος-Καθαριότητας Κατερίνα Ζιούτα απάντησε πως έχουν τοποθετηθεί μεγάλες μεταλλικές σκάφες έξω από 57 χωριά και φέτος θα παρθούν άλλες 20. Κατά την περίοδο του Καλλικρατικού Δήμου έχουν κλαπεί οι σκάφες από 22 χωριά!