Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021, 11:13:16 μμ
etpa

Σχόλια

Τα παράπονα και οι καταγγελίες για Ιερέα της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, που αρνείται τη μάσκα παροτρύνοντας τους πιστούς να μην τη φορούν στον Ι. Ναό που υπηρετεί, έγιναν γνωστά στην Ιερά Μητρόπολη, πριν δημοσιεύσουμε στην ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ και στο eidisis.gr το σχετικό σχόλιο.
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 22:25

Κάποιος να συνετίσει τον ιερέα

Συντάκτης:

Είναι πλέον πολλά τα παράπονα που δεχόμαστε για τη συμπεριφορά ιερέα της πόλης του Κιλκίς, που συμπεριφέρεται ως μέγας αρνητής μάσκας, βγάζοντας πύρινους λόγους κατά της παγκόσμιας συνωμοσίας γύρω από τον κορονοϊό, ζητώντας από τους πιστούς να βγάζουν τις μάσκες στο ναό ΤΟΥ!

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 21:28

Έπιασε τόπο

Συντάκτης:

Από το βήμα του δημοσιογραφικού συγκροτήματος των ‘’Ειδήσεων’’ ο Δήμαρχος Κιλκίς εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του για το lock down μετά το Σεπτέμβρη επισημαίνοντας ότι τα μέτρα είναι και άδικα και ακραία.

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 20:50

Κρατάμε αποστάσεις στα ΣΜ;

Συντάκτης:

Γίνεται τόσος αγώνας κατά της πανδημίας, κόβουμε τις λαϊκές αγορές στη μέση και απομακρύνουμε τους πάγκους -παρά το ότι είναι και σε εξωτερικό χώρο- αλλά ποιος ελέγχει το τι γίνεται στις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ πανελλαδικής εμβέλειας;

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου αναδεικνύουμε πρώτοι στο νομό το θέμα με το κλείσιμο της 33ης Ταξιαρχίας μέσω ενός δημοσιεύματος της «Δημοκρατίας», έχοντας πρώτα διασταυρώσει την πληροφορία πως όντως η Ταξιαρχία φεύγει από το Πολύκαστρο ως «αχρείαστη» και πως ο πανελλαδικός σχεδιασμός των αλλαγών του Στρατού έχει βάθος 15ετίας.

Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 09:46

Χρ. Σπίγκος: περί ΣΥΡΙΖΑ ο λόγος

Συντάκτης:

Τα γραφόμενα πολλά, τα ακούσματα περισσότερα. Ο λόγος, περί ΣΥΡΙΖΑ.
Για μια σειρά λόγους, η λαϊκή ετυμηγορία τον έφερε δυο φορές στα κυβερνητικά έδρανα για 4,5 χρόνια.
Πρώτη φορά Αριστερά, πρώτη φορά ευθύνες. Πρώτη φορά αναμέτρηση της θεωρίας με την πράξη, της βεβαιότητας με την αμείλικτη πραγματικότητα!

Δεν είναι απολύτως σαφείς οι απαντήσεις που έρχονται από την Πολιτική Προστασία για τα αίτια της συμπερίληψης του ν. Κιλκίς στα παρατεινόμενης ισχύος έκτακτα περιοριστικά μέτρα παρότι ο αριθμός των κρουσμάτων-σχεδόν μηδενικός- δεν παρέχει νομιμοποιητική βάση.

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 10:45

Πέντε θρανία σε δυο γυμνάσια δεν περισσεύουν;

Συντάκτης:

Λοιπόν, είμαστε εκείνοι που σε κάθε ευκαιρία αναδεικνύουμε την άδικη μεταχείριση της Παιονίας εκ μέρους της Πολιτείας. Με την υπερσυγκέντρωση προσφύγων και μεταναστών σε μια περιοχή ακριτική με Ευζώνους και Ειδομένη. Δηλαδή ακριβώς εκεί που δεν θα έπρεπε να συνωθούνται.

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 21:51

Κιλτίδης furioso

Συντάκτης:

Συνέντευξη έδωσε στη webTV της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας eidisis.gr o πρώην βουλευτής και υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης. Και είπε πολλά που θα προκαλέσουν αίσθηση.
Η αίσθησή μας είναι πως ο Κώστας Κιλτίδης «πήρε τ’ όπλο του» και απασφάλισε μάλιστα. Οπότε φυλαχτείτε.

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 22:57

Έφυγαν, αλλά που πήγαν;

Συντάκτης:

Γράψαμε πως αποχώρησαν από το ξενοδοχείο του Σ. Μουριών κάτι παραπάνω από 50 πρόσφυγες, κατευθυνόμενοι σε άλλες δομές της χώρας. Πολιτική της κυβέρνησης είναι να κλείσει τα ξενοδοχεία ως χώρους φιλοξενίας και να κατευθύνει τους πρόσφυγες μετανάστες σε δομές φιλοξενίας.
Εκεί κοστίζουν φθηνότερα. Και στο σημείο αυτό να αναζητήσετε έναν από τους λόγους της αλλαγής πολιτικής.