Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021, 10:16:10 μμ
etpa

Σχόλια

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 21:33

Βαρύ το κρύο...

Συντάκτης: Eidisis.gr

Τεράστιος σάλος από την αποκάλυψη της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου. Για όσα τραγικά βίωσε από κάποιον άνδρα που είχε τότε (και μέχρι τώρα δηλαδή) εξουσία.

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 12:15

Άρεσε το χιονισμένο Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Λιγοστό το χιόνι που έπεσε στην πόλη του Κιλκίς το περασμένο Σάββατο, ευτυχώς χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα, αλλά άρεσαν οι εικόνες που πρόσφερε η κατάλευκη πόλη.

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 22:11

Μόνο εμείς ανησυχούμε;

Συντάκτης: Eidisis.gr

Στην Ημαθία επαίρονται πως εμβολιάστηκε το θηριώδες ποσοστό του 80% των υγειονομικών του.
Στο ταπεινό μας Κιλκίς φαίνεται πως μόνο εμείς ανησυχήσαμε επειδή το ημέτερο ποσοστό κινείται κάτω από το 40%. Ούτε καν οι μισοί!

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 22:01

Η πανηγυρική αθώωση και το στοχευμένο μήνυμα

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η γνωστή δικηγόρος του Κιλκίς, Ντονέλλα Κοσκοσίδου, έκανε μια ανάρτηση που αγγίζει την πολιτικο-αυτοδιοικητική ζωή του Κιλκίς, στέλνοντας μάλλον κι ένα στοχευμένο μήνυμα:

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 21:57

Τα εύσημα για τις «Ρίζες» του Χωρυγίου

Συντάκτης: Eidisis.gr

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η Αρχοντούλα και ο Νίκος Κωνσταντινίδης εξέδωσαν το εξαιρετικό βιβλίο «Οι Ρίζες μας. Πόντος – Καύκασος – Χωρύγι Κιλκίς» και δεν παύουν να δέχονται συγχαρητήρια για τη δουλειά τους.

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 19:56

Χιονάνθρωπος με ισχυρό ανοσοποιητικό!

Συντάκτης: Eidisis.gr

Το καλύτερο τοπίο! Παίξαμε χιονοπόλεμο, φτιάξαμε χιονάνθρωπο! Θέλουμε όμως δυνατό ανοσοποιητικό, γι’ αυτό δεν ξεχνάμε το φυσικό χυμό από ρόδι. Να μας δίνει ενεργεία και τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός μας για όλες αυτές τις δραστηριότητες.

Κώστας Σαπανίδης, Αμάραντα

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 17:40

Που να χάνονται οι υποψήφιοι βουλευτές;

Συντάκτης: Eidisis.gr

Και μια που σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε -έστω πλαγίως- στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, να πούμε και το άλλο: Όλοι ετούτοι οι υποψήφιοι οι οποίοι προεκλογικά μάς ξεκουφαίνουν με θέσεις και απόψεις και συνταγές σωτηρίας του τόπου, τι στο καλό παθαίνουν και μόλις κλείσουν οι κάλπες εξαφανίζονται από προσώπου γης;

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 23:02

Χρηστική υπενθύμιση για υποψήφιους βουλευτές

Συντάκτης: Eidisis.gr

Επειδή γράφτηκε και στον αθηναϊκό τύπο ότι ενδέχεται μέσα στον χρόνο -για Φθινόπωρο γράφουν- να προσφύγει τη λαϊκή ετυμηγορία ο Μητσοτάκης κι επειδή ούτως ή άλλως η εξάντληση της τετραετίας δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο της κοινοβουλευτικής μας παράδοσης, να υπενθυμίζουμε ένα καίριο σημείο: Οι εκλογές πλέον όποτε κι αν προκηρυχθούν θα γίνουν με σταυρό προτίμησης.

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 21:44

Κιλτίδης vs Γιώργου

Συντάκτης: Eidisis.gr

Φωτιά και λάβρα ο Κώστας Κιλτίδης στην εκπομπή του «Αλήθεια στα γεγονότα» στη EURO TV. Τις προάλλες αναφερόμενος στα του Νοσοκομείου Κιλκίς -προσφιλές του θέμα- σχολίασε «ακούω κάποιες περίεργες φωνές, λες και είναι βουλευτές άλλων νομών…».

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 11:25

Παίζει μπάσκετ η ΔΕΗ…

Συντάκτης: Eidisis.gr

Από τη ΔΕΗ μας έρχεται η ενδιαφέρουσα φωτογραφία και τον υπάλληλό της, Χρήστο Καναρόπουλο, που σημειώνει: Μόνο η ΔΕΗ καλύπτει πραγματικά όλες σας τις ανάγκες!

Μαζί με το φωτισμό και λίγη άθληση, με μια μπασκέτα στην κολώνα!