Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, 2:24:35 πμ
etpa

Σχόλια

Κυριακή, 26 Απριλίου 2020 20:00

Ξαφνιάστηκε το Αλογάκι της Παναγίας…

Συντάκτης:

Ξαφνιάστηκε το Αλογάκι της Παναγίας. Ο φωτογραφικός φακός των ΕΙΔΗΣΕΩΝ το έπιασε σε στιγμές περισυλλογής, να… προσεύχεται αντίκρυ από τη Μητρόπολη του Κιλκίς!

Μην ξαφνιάζεστε κι εσείς. Και Αλογάκι είναι και «προσεύχεται»:

Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 18:55

Τα κρινάκια του Επιταφίου

Συντάκτης:

«Τσιτσέκια», χιλιάδες άσπρα κρινάκια που φύτρωναν αυτή την εποχή στα τσαΐρια (λιβάδια) του χωριού, με τα οποία στολίζαμε τον Επιτάφιο.

Αναμνήσεις…, νοσταλγίες..., περασμένα χρόνια…, αλλά ποτέ ξεχασμένα!

Τάσος Γιοβανούδης

Στη δωρεά δυο αεροστρωμάτων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου προχώρησε η Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου-KONVA ΑΕΒΕ, ενισχύοντας έτσι τη ΜΕΘ και συμβάλλοντας στη συλλογική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου Covid-19.

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 20:38

Τα όρια προσφοράς και αυτοπροβολής

Συντάκτης:

Έχουμε πολλές φορές επαινέσει και θα επαινέσουμε φορείς και πρόσωπα για την κοινωνική ευαισθησία που δείχνουν, προσφέροντας ό,τι μπορούν στη μάχη κατά του κορονοϊού. Δεν ήταν λίγες οι φορές που το κάναμε χωρίς καν να το γνωρίζουν αυτοί που προσέφεραν, γιατί και οι ίδιοι δεν επεδίωξαν μια τέτοια προβολή. Γι’ αυτό και η πράξη τους είχε μεγαλύτερη αξία.

Την τιμητική του είχε το Κιλκίς και ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς στη χθεσινή ενημέρωση για την εξέλιξη του κορονοϊού, που πραγματοποιείται καθημερινά από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 19:46

Επικαιροι Σχολιασμοί του Κώστα Πινέλη

Συντάκτης:

Ο Οδυσσέας Ελύτης, από τους μεγαλύτερούς ποιητές μας είχε γράψει:

«Πολλές φορές μιλώντας νοιώθω ένα βότσαλο κάτω απ’ την γλώσσα να μου την πληγώνει, αλλά δεν μου είναι βολετό να σωπάσω..»

Κυριακή, 12 Απριλίου 2020 21:24

Να τα εκατοστίσουν στο Ράδιο Επιλογές

Συντάκτης:

Είναι το μακροβιότερο ενημερωτικό ραδιόφωνο του ν. Κιλκίς. Και εδώ και κάμποσα χρόνια είναι και το μοναδικό δημοσιογραφικό ραδιόφωνο. Ο φίλος Γιάννης Παπαγεωργόπουλος είδε με καμάρι αυτές τις ημέρες το "παιδί" του, το ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, να συμπληρώνει 31 χρόνια συνεχούς-αδιάλειπτης λειτουργίας στα ερτζιανά.

Κυριακή, 12 Απριλίου 2020 19:49

Ενας θρακιώτης σε καραντίνα...

Συντάκτης:

Ενας θρακιώτης, ο Τάσος Γιοβανούδης, βρίσκεται σε καραντίνα και περνά δημιουργικά τη μέρα του. Αυτοσαρκαζόμενος και με περίσσιο χιούμορ...!

Μια φωτογραφία, 1000 λέξεις. Δυο φωτογραφίες, ένας τρελός καιρός. Χτυπημένος προφανώς κι αυτός από τον κορονοϊό ή εκνευρισμένος από την καραντίνα. Οι φωτογραφίες από το Λόφο του Κιλκίς έχουν χρονική απόσταση μόλις 8 ημερών.

Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 11:28

S.O.S. εκπέμπουν οι παραγωγοί μας

Συντάκτης:

Είναι από τις πλέον τρελές συνέπειες της απαξίωσης της εργασίας στη συνείδηση του νεοέλληνα. Την ώρα που η ανεργία στην χώρα έχει χτυπήσει "κόκκινο" και λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και λόγω της δεκαετούς κρίσης, οι αγρότες παραγωγοί νομών όπως η Ημαθία και η Πέλλα και... εκπέμπουν S.O.S.