Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 8:42:59 μμ
etpa

Σχόλια

Τρίτη 12 Ιουνίου 1984, Εφημερίδα Έθνος: Οπαδός του ΠΑΣΟΚ, από το Σταυροχώρι Κιλκίς, κατηγορείται ότι εξαπέλυσε δύο σκυλιά εναντίον ομάδας αφισοκολλητών της “Νέας Δημοκρατίας” με αποτέλεσμα να δαγκώσουν και να τραυματίσουν στο δεξί μπράτσο έναν απ' αυτούς.

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020 23:09

Ψηφιακή η εποχή, αλλά είναι δυνατόν;

Συντάκτης:

Στη σύσκεψη, υπό τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά, για τα νέα ΚΕΠ Plus για τη στήριξη των επιχειρηματιών, όπου ο λόγος περιστράφηκε στις νέες προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που διανοίγονται με την χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ο Σωτήρης Τσέτος, μέλος της δ.ε. του Επιμελητηρίου Κιλκίς και υπεύθυνος του ΓΕΜΗ, αποκάλυψε το απαισιόδοξο:

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020 22:31

Άξιος ο Στέφανος

Συντάκτης:

Μικρός το δέμας αλλά δαιμόνιος ο Στέφανος Καμπέρης της Οmnes. Με τα σταραμάκια του να απασχολούν όλη την Ελλάδα.

Και σε πρόσφατη σύσκεψη στο Κιλκίς πρότεινε να κατοχυρώσει παραγωγικά - οικονομικά την περιοχή μας με κάποια τοπόσημα προϊόντα:

Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 23:13

Η διάθεση συνεργασίας υπάρχει

Συντάκτης:

Αυξάνεται και πληθύνεται το Κίνημα των Αδέσμευτων. Κατά το αντίστοιχο των δεκαετιών του '70 και του '80 οι αδέσμευτοι στο δημοτικό συμβούλιο οσονούπω αυξάνονται. Μην περιμένετε να προδώσουμε κινήσεις που έγιναν εδώ και καιρό. Να έχετε ανοιχτές τις κεραίες σας και θα μάθετε.

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 23:07

Η προτεραιότητα για την Τροχαία του Κιλκίς

Συντάκτης:

Έγραφα νωρίτερα για τις μεταβολές στην Αστυνομία και θυμήθηκα τα πάθη των οδηγών από τη συμπεριφορά των ...οδηγών. Όπου κανένας (τρόπος του λέγειν) δεν σέβεται κανένα, παρκάρει όπου τον βολεύει, σταματά καταμεσής του δρόμου για να ανοίξει κουβέντα με τον φίλο του, κι ο ένας κάνει δύσκολη του άλλου.

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 21:59

Η... έφοδος του δημάρχου!

Συντάκτης:

Είναι γνωστό πως είμαστε πρωινοί τύποι στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ. Εξ άλλου, οι άνθρωποι του Τύπου δεν κοιμούνται ποτέ. Ο πρωινός καφές στα γραφεία μας στο Μεταλλικό λαμβάνει χώρα πριν τις 8 και οι περισσότεροι των παραγόντων το γνωρίζουν, γι’ αυτό και οι επισκέψεις και τα τηλέφωνα ξεκινούν πρωί πρωί.

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 21:54

Συμβουλές προς ναυτιλλόμενους

Συντάκτης:

Μέχρι το τέλος του έτους οι 60 δομές μεταναστών που φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία θα έχουν κλείσει, δεσμεύτηκε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης. Όπερ σημαίνει δυο πράγματα.
Πρώτον, στις 60 περιλαμβάνεται και η ΔΗΜΗΤΡΑ στις Μουριές. Μέχρι τέλος του έτους λοιπόν θα κλείσει.

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 23:51

Παραίτηση Βεργίδη από την Αναπτυξιακή Κιλκίς!

Συντάκτης:

Μετά τις εκλογές για την ανάδειξη των εφτά μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου της Αναπτυξιακής Κιλκίς ένα είναι το ερώτημα: Ο εμπνευστής, ερευνητής και εισηγητής του τρόπου ψηφοφορίας είναι κακός μαθηματικός ή δεινός μηχανορράφος;

Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 20:53

Μην εφησυχάζουν για το φυσικό αέριο

Συντάκτης:

Επειδή άσπρισαν τα μαλλιά μας γράφοντας για το φυσικό αέριο που όλο κι έρχεται και "ξάι κ' έρτεν " (καθόλου δεν έρχεται για τους μη Ποντιομαθείς) μια φιλική συμβουλή σε όσους θέλουν να έρθει. Αποκτήστε απευθείας επαφή με τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΔΕΔΑ. Προσκαλέστε τα να επισκεφθούν το Κιλκίς και απευθυνθούν στους πολίτες και ενημερώνοντάς τους και απαντώντας σε απορίες τους.

Στην πλατεία του Πολυκάστρου συγκεντρώθηκαν πολλές εκατοντάδες πολιτών νωρίς το βράδυ του Σαββάτου. Για τους αγνοούντες το κλίμα στην ευρύτερη περιοχή, ίσως να αποτέλεσε έκπληξη το πλήθος των συγκεντρωθέντων. Αλλά ακριβώς ετούτο το πλήθος αποτέλεσε το ηχηρότερο μήνυμα της όλης εκδήλωσης. Περισσότερο κι από όσα είπαν ο κ. Τσερνικούδης και ο δήμαρχος Κ. Σιωνίδης.