Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 5:29:52 πμ
etpa

Σχόλια

Πέμπτη, 14 Μαϊος 2020 21:44

Προσοχή ποιους επιδοτείτε

Συντάκτης:

Ο πρόεδρος του αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Παιονίας Θωμάς Καρυπίδης προέβη στην παρακάτω δήλωση - επισήμανση:
Οι κτηνοτρόφοι ζητούν μια βοήθεια από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης από το ποσό των 150.000.000 €.

Πέμπτη, 14 Μαϊος 2020 19:44

Μαχητικές κλοπές κατά σύστημα

Συντάκτης:

Κλέβουν ασύστολα τον κόπο μας. Δεν είναι μια, δεν είναι δυο. Συστηματικά αλιεύουν ειδήσεις από την ιστοσελίδα μας, αυτοί οι μαχητικοί υπέρμαχοι της δεοντολογίας -τρομάρα τους- και κατά τα άλλα παριστάνουν τους συντάκτες-δημοσιογράφους.

Πήρε την απάντησή του και μάλιστα εντός της εκλογικής του Περιφέρειας, της Καστοριάς, ο γεωστρατηγικός αναλυτής - βουλευτής της Ν.Δ. Ζήσης Τζημαλάγιας, που ζήτησε τη μεταφορά της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας στην Καστοριά, για να αναπτυχθεί η περιοχή της!

Δευτέρα, 11 Μαϊος 2020 20:54

Κωλοπιλάλα χρειάζεται, όχι απλό τρέξιμο

Συντάκτης:

Άρθηκαν όλα τα εμπόδια και εφεξής ο δρόμος Νέας Σάντας - κόμβος Ασσήρου θα τρέξει "σφαίρα", διαβεβαιώνει ο βουλευτής και υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς.
Γαλάζια παιδιά, δοθείσης και της ζώσης ιστορίας του δρόμου αυτού, κρατήστε μικρό καλάθι. Πολύ μικρό. Καλή η αισιοδοξία, αλλά ο χρόνος που απόμεινε είναι ελάχιστος. Και χρειάζεται πλέον όχι απλό τρέξιμο. Κωλοπιλάλα κανονική απαιτείται.
Άιντε να δούμε.

Κυριακή, 10 Μαϊος 2020 10:25

Και στα δικά μας με τις ρευματοκλοπές...

Συντάκτης:

Η ΔΕΗ έστειλε στον εισαγγελέα τέσσερις ρευματοκλέφτες σε χωριό του ν. Σερρών, αναφέρει η είδηση.
Άντε και στα δικά μας. Να παίρνουν σειρά μερικοί μερικοί που παριστάνουν και τους δημόσιους κήνσορες. Και νομίζουν οι δυστυχείς, πως δεν τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι και απλώς τους συμπονούν.

Σάββατο, 09 Μαϊος 2020 21:52

Και στα δικά μας

Συντάκτης:

Η ΔΕΗ έστειλε στον εισαγγελέα τέσσερις ρευματοκλέφτες σε χωριό του ν. Σερρών, αναφέρει η είδηση.
Άντε και στα δικά μας. Να παίρνουν σειρά μερικοί μερικοί που παριστάνουν και τους δημόσιους κήνσορες. Και νομίζουν οι δυστυχείς, πως δεν τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι και απλώς τους συμπονούν.

Πέμπτη, 07 Μαϊος 2020 23:35

Γαλάζια φάουλ...

Συντάκτης:

Ετούτοι οι νεοδημοκράτες δεν έχουν τον (γαλάζιο) θεό τους. Για να φανούν αρεστοί στους ψηφοφόρους τους είναι ικανοί να προκαλέσουν εμφύλιο πόλεμο, που λέει ο λόγος.
Θα θυμάστε τον γιο του Αχιλλέα Καραμανλή, τον υπουργό τώρα Κώστα Καραμανλή που πριν τέσσερα χρόνια όταν στο νομό του δεν είχε ούτε ένα πρόσφυγα και το Κιλκίς είχε βουλιάξει, θα θυμάστε λοιπόν που ο εν λόγω ερίφης όταν προτάθηκε ένα παλιό στρατόπεδο της Ροδόπολης για να φιλοξενήσει μετανάστες, το βρήκε ακατάλληλο (ο νυν υπουργός ΠΕΧΩΔΕ) και μάλιστα φρόντισε να υποδείξει και το κατάλληλο:

Η απαλλαγή των καφέ και των καταστημάτων της πόλης του Κιλκίς από τα τέλη κοινόχρηστων χώρων, καθαριότητας και φωτισμού, για όσο διάστημα έχουν παραμείνει κλειστά λόγω κορονοϊού, ήταν από τα πρώτα υποστηρικτικά μέτρα που πήρε η Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Κυριακίδη.

Ευχάριστα είναι τα νέα από την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού την Τετάρτη 29 Απριλίου, όπως είχαν αποκαλύψει οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

Και ο αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του και τα δέκα δείγματα που πάρθηκαν από συναδέλφους του, μετά την αναγκαία ιχνηλάτιση, βγήκαν αρνητικά.

«Μετά από βαθιά μελέτη και ανάλυση εδώ και μέρες ζήτησα από τον πρωθυπουργό με ατράνταχτα επιχειρήματα, αυτό και μόνον που μπορεί αυτή την ώρα να κρατήσει ζωντανή την Καστοριά. Την μεταφορά της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας από το Κιλκίς. Σε αυτή την ρεαλιστική πρόταση σωτηρίας καλώ σε συστοίχιση όλους τους θεσμικούς παράγοντες του τόπου αλλά και όλους τους πολίτες».