Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021, 9:05:22 μμ
etpa

Σχόλια

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2008 07:40

Η χαρά του Αϊδινίδη

Συντάκτης:
Τον οικονομικό απολογισμό για το έτος 2007 συζητούσαν στο δημοτικό συμβούλιο και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Τερζενίδης απευθύνθηκε στον οικονομικό ελεγκτή.
«Θα σας κάνω μια απλή ερώτηση και θέλω σαφή απάντηση, με δυο νούμερα. Ολο το προηγούμενο διάστημα μας απασχόλησε το πόσο μεγάλες ή μικρές είναι οι οφειλές που παρέλαβε η νέα δημοτική αρχή. Πείτε μας την 1-1-2007 πόσες ήταν οι οφειλές και πόσες την 31-12-2007»
Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2008 07:39

Με Πολιτιστικούς Συλλόγους το Επιμελητήριο

Συντάκτης:
Με τη διοίκηση πολιτιστικού συλλόγου χωριού συναντήθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παύλος Τονικίδης, εκδίδοντας και σχετικό δελτίο τύπου.
Είναι γεγονός πως ο Παύλος είναι πολυκινητικότατος, ιδιαίτερα τώρα που ασχολείται και με την υποψηφιότητά του στο δήμο Κιλκίς, όπως ο ίδιος δηλώνει.
Μήπως όμως είναι λίγο… τραβηγμένο, καλοκαιριάτικα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου να οργανώνει και συναντήσεις με διοικήσεις πολιτιστικών συλλόγων;
Χαρά στο κουράγιο σου, Παύλε.

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2008 05:14

Δεν τσουλάει…

Συντάκτης:
Κάθε δημοσκόπηση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας είναι καλύτερη της …επόμενης. Και χειρότερη της προηγηθείσας. Για το ΠΑΣΟΚ εννοείται, αλλά και για τη Ν.Δ. Μόνο που η τελευταία έχει την παρηγοριά πως αόμα προηγείται στα γκάλοπ του ΠΑΣΟΚ
.* * *
Στο πράσινο στρατόπεδο πληθαίνουν πια οι φωνές πως η ηγεσία στραβά αρμενίζει. Και όταν λέμε ηγεσία εννοούμε την κεφαλή, τον Γιώργο Παπανδρέου.
Στην πρόσφατη σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου κριτική άσκησαν στον πρόεδρο και δικά του στελέχη. Η δε δήλωσή του πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δε μπορεί να είναι κριτήριο για εξελίξεις σχολιάστηκε δυσμενέστατα.
Κρατήστε αυτό που σας λέμε. Θα υπάρξουν εξελίξεις στον χώρο της κεντροαριστεράς. Διότι, απλούστατα, δεν πάει άλλο.
Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2008 05:13

Ανδρέας κατά Πογέλη

Συντάκτης:
Δεν είναι ο καλύτερος φίλος του Πογέλη ο Ανδρέας Βεργίδης. Το ορθόν είναι να πούμε πως και οι δυο δεν τρέφουν τα ευγενέστερα αισθήματα κατ’ αλλήλων..
Την Κυριακή ο Ανδρέας κατηγόρησε τον Πογέλη ότι προσέλαβε 16 άτομα στην ΕΑΣ σε εποχή που έπρεπε να διώξει κόσμο.
«με πρόγραμμα τους πήρα…» απάντησε ο πρώην πρόεδρος. Με πρόγραμμα αλλά επιδότηση δε υπήρξε, ο Πογέλης έριξε την ευθύνη στον ΟΑΕΔ, αλλά το ρεζουμέ είναι πως η ΑΣ «φεσώθηκε» με πρόσθετα έξοδα.
* * *
Πάλι καλά πάντως που ο Ανδρέας περιορίστηκε σε εργασιακά. Διότι θα μπορούσε να θυμηθεί τη στιχομυθία που είχε με τον πρώην πρόεδρο, ενόσω ο Πογέλης ήταν πρόεδρος, όταν τον ρώτησε αν παραδίδει τα στάρια του στην Ένωση.
Και να επαναλάμβανε εις επήκοον όλων των αντιπροσώπων την απάντηση που έλαβε από τον Πογέλη. Πάλι καλά…

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2008 05:12

Πρωτοφανές και όμως αληθές

Συντάκτης:
Υπήρξε συνέλευση, συγκέντρωση, εκδήλωση τέλος πάντων που ο συνήθης …εμπρηστής Θανάσης Ρωσσόπουλος έπαιξε- με επιτυχία μάλιστα- το ρόλο του πυροσβέστη.
Ναι, συνέβη στη συνέλευση των αντιπροσώπων της ΕΑΣ και χάρη στην πυροσβεστική παρέμβαση Ρωσσόπουλου, αποφεύχθηκε η σύρραξη μεταξύ Παυλίδη - Πογέλη.
Και ‘μεις που είχαμε παρεξηγήσει τον Θανάση….

Σάββατο, 19 Ιουλίου 2008 08:43

Επιχείρηση - χωματερή

Συντάκτης:
Ο κύριος που μετέτρεψε σε χωματερή την επιχείρησή του να είναι βέβαιος ότι ήδη η υπόθεση βρωμάει. Και δυστυχώς και για εκείνον και για τους Κιλκισιώτες ότι και να κάνει δεν απορρυπαίνεται η περιοχή.  Θα τα πούμε εν τω καιρώ τω δέοντι
Σάββατο, 19 Ιουλίου 2008 08:41

Λαϊκισμοί

Συντάκτης:
Όσο δεν θα λειτουργούν στο νομό δημοτικά ή νομαρχιακά λατομεία, όσο η απόληψη αδρανούς υλικού θα γίνεται ή στη …ζούλα ή στα όρια του νόμου, τόσο θα πληθαίνουν οι φωνές λαϊκισμού ένθεν και ένθεν. Ας το πάρουμε απόφαση. Ενόψει και των μεγάλων έργων του Δ’ Κ.Π.Σ. θα χρειαστούμε πολύ αδρανές υλικό. Θα έχουμε την τόλμη να θεσμοθετήσουμε λατομικές ζώνες και να λειτουργήσουμε λατομεία;
Αν να, θα πάμε μπροστά. Αν όχι, θα συνεχίσουμε να ψαρεύουμε σε θολά νερά. Και βεβαίως νομαρχία και δήμοι θα χάνουν έσοδα, ενώ οι επιτήδειοι θα πλουτίζουν.
Σάββατο, 19 Ιουλίου 2008 08:41

Πλην Θεοδωρίδη

Συντάκτης:
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος Γιώργος Θεοδωρίδης διαφοροποιείται.  Δικαίωμά του είναι άλλωστε- από τη θέση των υπολοίπων δημάρχων. Έτσι και στη συσκεψη στο Δημαρχείο φρόντισε να κάνει διακριτή τη θέση του, πως ο ίδιος ως Δήμαρχος Γαλλικού δεν καλοβλέπει τις συνενώσεις. Και μάλιστα για να ενισχύσει έμμεσα τη θέση αυτή ρώτησε τον Δήμαρχο Καλλιθέας Κ. Ασκούνη τι προβλέπεται για τον Καποδίστρια 2 στους δήμους της Αττικής.
Όπου, όπως αποκάλυψε ο κ. Ασκούνης, λειτουργούν μερικές δεκάδες κοινότητες! Για να δειξει ο πονηρος δραμινός ότι η κεντρική εξουσία επιβάλλει συνενώσεις στην επαρχία και αφήνει κοινότητες στην Αττική.
Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2008 12:27

Νεολληνική γαϊδουριά

Συντάκτης:
Θα τα γράφουμε ακόμα κι αν γίνουμε μονότονοι και πληκτικοί. Ετούτη η συνήθεια κάμποσων οδηγών να πετούν από τα ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου που οδηγούν ή συνεπιβαίνουν τα αποτσίγαρά τους είναι σκέτη γαϊδουριά. Εγκληματική γαϊδουριά μάλιστα.
Την ώρα που όλα τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις μεταδίδουν ειδήσεις για την Ελλάδα που καίγεται η πράξη αυτή αποτελεί εμπρησμό εκ προμελέτης και έτσι πρέπει να τιμωρείται.
Δυστυχώς δεν υπάρχει ταξίδι που να κάναμε τις τελευταίες ημέρες που να μην παραστήκαμε αυτόπτες  μάρτυρες ετούτης της εγκληματικής γαϊδουριάς.
Και είναι δυο φορές λυπηρό που η Τροχαία - είναι δύσκολο άλλωστε- δεν μπορεί να συλλάβει και η δικαιοσύνη να καταδικάσει αυτούς τους νεοέλληνες απολίτιστους εγκληματίες των δρόμων.

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2008 12:26

Με ποιους θα πατάξουν;

Συντάκτης:
Ακόμα ηχούν στα αυτιά των πολιτών οι δηλώσεις υπουργών, γραμματέων και Φαρισαίων πως θα πατάξουν την αισχροκέρδεια και την ακρίβεια.
Με ποιους όμως θα το πράξουν; Με το νομικό πλαίσιο που επιτρέπει την αισχροκέρδεια; Ή μήπως με τις ελλιπώς - σε βαθμό κακουργήματος- υπηρεσίες Εμπορίου;
Λόγου χάριν, ποιες είναι οι δυνατότητες ελέγχων και εποπτείας από το τμήμα Εμπορίου Κιλκίς το οποίο αφέθηκε να λειτουργεί μόλις με τρεις υπαλλήλους;
Μας δουλεύουν κιόλας οι άνθρωποι (υπουργοί).