Κυριακή, 9 Μαΐου 2021, 2:54:36 μμ
etpa

Σχόλια

Σάββατο, 31 Μαϊος 2008 15:06

«Σκόνταψε» ο Κιλτίδης στον... Κωνσταντινίδη

Συντάκτης:
Που να το περίμενε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Κιλτίδης, ότι στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Στοκχόλμη και στη συνάντησή του με τα μέλη της Ομοσπονδίας, θα… σκόνταφτε πάνω στο Νίκο Κωνσταντινίδη.
Η διοίκηση της Ομοσπονδίας πρόσφερε στον Υφυπουργό το Σουηδοελληνικό θεματικό λεξικό που εξέδωσε το 1991, ενημερώνοντάς του, πως το λεξικό συνέγραψε ένας κιλκισιώτης δάσκαλος, μετανάστης τότε στη Σουηδία.
Παρασκευή, 30 Μαϊος 2008 15:23

Περί κτηματολογίου

Συντάκτης:
Αναλυτική ενημέρωση για την εφαρμογή του Κτηματολόγιου και στο Κιλκίς έκανε ο Δήμαρχος Δημ. Τερζίδης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στην α’ φάση θα υποβληθούν οι αιτήσεις από τους πολίτες, εντός τριμήνου για τους κατοικούντες και εντός εξαμήνου για τους μετανάστες.
Παρασκευή, 30 Μαϊος 2008 15:23

Θα βοηθήσει τον Παπαγεωργόπουλο

Συντάκτης:
Φιλοξενούμενος του καλού συναδέλφου Γιάννη Παπαγεωργόπουλου στο «προφίλ της ημέρας» του ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ήρθε στο Κιλκίς την Τρίτη ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Απάντησε σε πολλά ερωτήματα, ωστόσο είδηση δεν βγήκε.
 Ιδού, ένα απάνθισμα όσων είπε:
Παρασκευή, 30 Μαϊος 2008 15:22

Γραπτή και βλέπουμε

Συντάκτης:
Την κατάργηση της διάβασης - διασταύρωσης του δρόμου με τη σιδηροδρομική γραμμή έξω από το Σταυροχώρι, στο ύψος του εργοταξίου, ζήτησε ο ΟΣΕ και επί του θέματος ζήτησε εξηγήσεις εκθέτοντας τα προβλήματα πρόσβασης των κατοίκων στα χωράφια τους, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Σταυροχωρίου κ. Αρβανιτίδης
Παρασκευή, 30 Μαϊος 2008 15:22

Χαλαρά στο Πολύκαστρο

Συντάκτης:
Από τις πιο… χαλαρές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Πολυκάστρου ήταν αυτή η προχθεσινή.
Στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση δεν τέθηκε τίποτα σοβαρό, απουσίαζε και ο επικεφαλής της μειοψηφίας, Δ. Κουλίνας, κι όλα κύλησαν ομαλά.
Μέρα παρά μέρα συμβαίνει κάποιο ατύχημα στη συμβολή των δρόμων Βενιζέλου και Αγ. Γεωργίου, τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Φαχουρίδης και πρότεινε να λειτουργήσει ένα φανάρι στην επικίνδυνη αυτή διασταύρωση.
Τετάρτη, 28 Μαϊος 2008 13:59

Η αιτία της καθυστέρησης

Συντάκτης:
Στην Καρδίτσα, πόλη και νομό περίπου σαν το δικό μας, ξεκίνησαν με εμάς και ήδη πέτυχαν το τέταρτο τμήμα ΤΕΙ. Εμείς βρισκόμαστε στο ένα. Να εντείνουμε τους ρυθμούς μας, πρότεινε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ηλιάδης στην συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου Κιλκίς.
Τετάρτη, 28 Μαϊος 2008 13:59

Εμπιστοσύνη στους νέους

Συντάκτης:
Από την πρωτοβουλία που πήρε η Περιβαλλοντική Ομάδα του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, με συντονιστή τον καθηγητή Θεόφιλο Γουλτίδη, για τον καθαρισμό του λόφου του Αη Γιώργη, και στην οποία συμμετείχαμε ως εφημερίδες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά τους, βγαίνουν κάποια απλά συμπεράσματα.
Τετάρτη, 28 Μαϊος 2008 13:41

Και στην ΤΕΔΚ

Συντάκτης:
Το όλο θέμα όμως θα έχει και συνέχεια διότι συνιστά και εσωκομματικό πρόβλημα για τη Ν.Δ. Και αποτελεί πρόβλημα είτε το παραδέχεται είτε όχι ο σύλλογος των δικαστικών υπαλλήλων.  
Η κίνηση να τεθεί προς συζήτηση στη ΝΟΔΕ αυτό ακριβώς αποδεικνύει, ενώ η ρελάνς δεν αργεί. Πληροφορίες θέλουν το όλο θέμα να συζητείται στο δ.σ. της ΤΕΔΚ.
Τετάρτη, 28 Μαϊος 2008 13:41

Περί δικαστικού

Συντάκτης:
Αύριο Τετάρτη 28 Μαίου απέχουν από την εργασία τους οι δικαστικοί υπάλληλοι με αίτημα την κατασκευή του δικαστικού μεγάρου στις δίδυμες καπναποθήκες. Συμπαριστάμενοι απεργούν και οι δικηγόροι. Οι δικαστικοί υπάλληλοι πιέζουν την κυβέρνηση να υλοποιήσει τη δέσμευσή της - η παραχώρηση των δίδυμων έχει κατοχυρωθεί και με συμβολαιογραφική πράξη- για κατασκευή στις δίδυμες, ως μόνης εφικτής λύσης.