Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, 4:31:35 μμ

Σχόλια

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2008 14:24

Γιατί στείλανε τα φασόν;

Συντάκτης:

Διάβασε το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας για την ομιλία Βενιζέλου η κ. Μαρία Τσακμακάκη, όπως συστήθηκε,  και αντέδρασε. Πήρε τηλέφωνο λοιπόν και ξεκίνησε έναν εξάψαλμο για τον ομιλητή. Της ζητήσαμε να τα γράψει και να μας στείλει επιστολή να τη δημοσιεύσουμε.
Όμως εκείνη επέμεινε να τα πει προφορικά: Ιδού λοιπόν το απαύγασμα: Πως τολμά να μιλάει όταν ως κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ στείλανε έξω τα φασόν και έχασε ο κόσμος τη δουλειά του.
Θα ψήφιζα Τσίπρα, αλλά με αυτά που κάνουν τώρα, δεν θα τον ψηφίσω…

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2008 14:23

Απόφαση σοκ

Συντάκτης:

Μακάρι να διαψευστούμε, αλλά «λάδι στην φωτιά» θα ρίξει και η πρόσφατη απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης για την υπόθεση της «ζαρτινιέρας» και τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου φοιτητή.

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008 04:09

Και ευχές με μηνύματα

Συντάκτης:

Η Οργάνωση όμως μαζί με τις ευχές; της σε όλο τον κόσμο δηλώνει ότι παραμένει πιστή στα ιδανικά και στις αξίες της παράταξης και - προσέξτε- εκφράζει την ευχή «να απομονωθούν και εάν πρέπει να τιμωρηθούν, όσοι με όχημα την παράταξη, βρίσκονται σε θέσεις και κάνουν ενέργειες που προσβάλλουν και απαξιώνουν όσα πιστέψαμε, όσα πληρώσαμε με προσωπική φθορά και όσα αγωνιστήκαμε να πετύχουμε, όχι με γνώμονα το ατομικό συμφέρον, αλλά για το καλό της Ελλάδας, στην οποία παράταξή μας, με αρχηγούς φωτισμένους ηγέτες, έχει προσφέρει τόσα πολλά».

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008 04:07

Ιδιότυπα δώρα

Συντάκτης:

Έχει έναν τρόπο να ξεχωρίζει με τις πρωτοβουλίες της η Δημοτική Οργάνωση  Αξιούπολης της Νέας Δημοκρατίας. Δεν θυμόμαστε ποιο πρωτότυπο δώρο είχε κληρώσει παλαιότερα, αλλά στις 13 Δεκεμβρίου ύστερα από κλήρωση προσέφερε στον τυχερό και μέλος της Δημήτριος Λίτσο από την Αξιούπολη ένα …χοιρίδιο, προσφορά του Σπύρου Πολιτίδη, όπως διαβάζουμε σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η οργάνωση.
Γαλάζια αδέλφια, είπαμε οικονομική κρίση, αλλά να μοιράζετε και (αφορολόγητα) γουρουνόπουλα; Αν το μάθει ο Αλογοσκούφης;

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008 04:07

«Βατερλό» στη Δοϊράνη

Συντάκτης:

Την ανάπλαση δασικής περιοχής της Κορυφής πρότεινε ο δήμαρχος Δοϊράνης, Γιώργος Καλπακίδης, σ’ έναν χώρο που βρίσκει αντίθετους όλους τους κτηνοτρόφους του χωριού.
Το θέμα το έφερε για ψήφιση στο συμβούλιο του Σεπτεμβρίου, χωρίς κανένα διάλογο με τους κτηνοτρόφους. Οι τέσσερις από τους οκτώ συμβούλους του, μαζί με τους δυο του κ. Αϊδινίδη, αντέδρασαν αρνητικά και τελικά ομόφωνα έγινε αποδεκτή η πρόταση του κ. Τερζενίδη, για αναβολή, διάλογο και συνεννόηση.

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008 04:06

Βελτίωση δρόμου Κιλκίς-Μουριών

Συντάκτης:

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος του εθνικού δικτύου Κιλκίς-Μουριών, με την ασφαλτόστρωση μεγάλων τμημάτων του δρόμου, στα σημεία που είχε καταστραφεί από τις υπέρβαρες νταλίκες. Η εταιρεία που ανέλαβε το έργο, από την Περιφέρεια,  έκανε πολύ καλή δουλειά και με παρέμβαση του νομάρχη Κιλκίς, Βαγγέλη Μπαλάσκα, ολοκληρώθηκαν και οι συνδέσεις του δρόμου με τα παράπλευρα δίκτυα.
Αισθητή η βελτίωση της κατάστασης του δρόμου.

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008 03:53

Στην Αθήνα ο Φραγγίδης

Συντάκτης:

Εσπευσμένα έφυγε την Κυριακή, μετά τη συνεστίαση του ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς, με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, για την Αθήνα ο Γιώργος Φραγγίδης, μετά από πρόσκληση του Τομέα του κόμματος για τις Γυναίκες και την Υγεία, στον οποίο και συμμετέχει.

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008 03:52

Και γυναίκες

Συντάκτης:

Ανάμεσα στα 25 άτομα της Ομάδας εθελοντών πυροσβεστών, υπάρχουν και δύο γυναίκες, η Σοφία Τσατραφύλλια και η Παυλίνα Βαφειάδου.
Αξίζουν κάθε έπαινο για την ευαισθησία τους απέναντι στο περιβάλλον, για το ενδιαφέρον τους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008 03:52

Εκπληκτος ο Κιλτίδης με το Πολύκαστρο

Συντάκτης:

Την έκπληξή του εξέφρασε ο Υφυπουργός Κ. Κιλτίδης, στην εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών πυροσβεστών του δήμου Πολυκάστρου, για την αποτελεσματικότητα που υπήρξε στην καταπολέμηση των πυρκαγιών του καλοκαιριού στο Πολύκαστρο, από Πυροσβεστική, Δήμο και Εθελοντές.

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008 08:05

Δεν συμμετείχε

Συντάκτης:

Υπάκουσε στην πρωθυπουργική έκκληση και δεν συμμετείχε στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου του Κιλκίς.
Για να πούμε τη μαύρη αλήθεια, είτε συμμετείχε, είτε δεν συμμετείχε «έν και το αυτόν είναι».Στο Εργατικό Κέντρο σε κάθε κινητοποίηση συγκεντρώνονται περί τα 10 με 15 άτομα. Ούτε οι διοικήσεις των δευτεροβάθμιων οργανώσεων δηλαδή.
Κάτι σαν «διαδηλώσεις υπό εχεμύθεια» δηλαδή.