Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, 5:46:20 πμ
etpa

Σχόλια

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2008 03:56

Μήνυμα προς τα έσω

Συντάκτης:
Για πολιτικό «κανιβαλισμό» έκανε λόγο ο Σάββας, όσον αφορά τις επιθέσεις εναντίον του, «που δυστυχώς αναπαράγονται σε τοπικό επίπεδο, ευτυχώς από ελάχιστους». Και προειδοποίησε πως «την επόμενη φορά ούτε θα τους συγχωρήσω, ούτε θα τους λυπηθώ…».
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2008 03:55

Μήνυμα προς τα έξω

Συντάκτης:
Ο πρώην υπουργός έστειλε και μήνυμα προς τα έξω, λέγοντας πως πρέπει να προστατευθεί το πολιτικό σύστημα από αυτούς που επιδιώκουν τον πολυτεμαχισμό του. Ζήτησε να στηριχθεί η κυβέρνηση, αλλά παράλληλα να επιταχυνθεί και το έργο της και ξεκαθάρισε πως η Ν.Δ ήταν και θα παραμείνει μεγάλη, πως έχει νωπή τη λαϊκή εντολή για να κυβερνήσει και ότι έχει αρχηγό, τον Κώστα Καραμανλή.
Για ποιους βαρά η καμπάνα
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2008 06:29

Περίεργη καθυστέρηση

Συντάκτης:
Από τον Ιούλιο του 2007 ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας με έγγραφό του προς το Δήμο Αξιούπολης ζήτησε να απαντήσει ( ο δήμος)  στο ΥΠΕΧΩΔΕ και να στείλει εκεί τα στοιχεία που ζήτησε το υπουργείο προκειμένου να εγκριθεί το τοπικό ρυμοτομικό σχέδιο που απαιτείται πρις τη δημοπράτηση των εργατικών κατοικιών στην Αξιούπολη.
Μάλιστα ο Οργανισμός επανέρχεται τον Νοέμβριο και επισημαίνει την εκκρεμότητα, χωρίς όμως ούτε να λάβει απάντηση, ούτε και ο Δήμος Αξιούολης να στείλει τα ιδιοκτησιακά στοιχεία της περιοχής ώστε να ολοκληρωθεί ο φάκελος του έργου.
* * *
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2008 11:36

Δε μάσησε τα λόγια του ο Κιλτίδης

Συντάκτης:
Θυμάστε τη μεγάλη μελέτη που ανέθεσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τη σωτηρία της λίμνης, με 450.000 ευρώ και που τα αποτελέσματά της περιμέναμε, μήπως και ξεκινήσουν κάποια έργα;
Την έστειλε πίσω στους μελετητές ο υφυπουργός Κ. Κιλτίδης, ως απαράδεκτη, όπως αποκάλυψε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δοϊράνης, την οποία παρακολούθησε.
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2008 11:35

Τερζενίδης:Μην περιμένετε

Συντάκτης:
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Τερζενίδης ζήτησε από τον υφυπουργό να μην περιμένει τη μελέτη και να γίνει άμεσα η συνεννόηση με το δήμο Κερκίνης, για τη διευθέτηση των νερών του ρέματος Αγίας
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2008 11:33

Του έχουν αδυναμία

Συντάκτης:
Αυτήν την φορά το δείπνο έγινε με την «κατανόηση» του γραμματέα του κόμματος Λ. Ζαγορίτη. Βουλευτές της Ν.Δ, κυρίως νέοι που επιθυμούν «αξιοποίηση» όπως λένε στη διπλωματική γλώσσα τους …βιαστικούς, συνέφαγαν και συζήτησαν στην Αθήνα πάντα όσα για όσα διαδραματίζονται στο Κλεινόν Άστυ.
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2008 11:32

Τόσο δύσκολο είναι να δει κάποιος υπουργό;

Συντάκτης:
Προσκάλεσε τον Υπουργό Υγείας Δ. Αβραμόπουλο ο βουλευτής και πρώην συνάδελφός του Σάββας Τσιτουρίδης.
Είναι προφανές ότι στην εδώ επίσκεψή του, οψέποτε γίνει, τα κύρια θέματα θα είναι δυο: Η ανέγερση νέας (τρίτης) νοσηλευτικής πτέρυγας στο Νοσοκομείο Κιλκίς και η κάλυψη των κενών θέσεων γιατρών και νοσηλευτών.
Και πάνω που ο Νομάρχης Ευάγ. Μπαλάσκας αγωνιζόταν να κλείσει ραντεβού, όπως δήλωσε στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου πριν ένα μήνα και πλέον.
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2008 09:35

Ανακολουθία

Συντάκτης:
Με αφορμή άρθρο του πρώην Δημάρχου Γ. Γαβριηλίδη για την πολιτική της διοίκησης του δήμου Κρουσίων στον τομέα της ύδρευσης, η αναγνώστρια μας κ. Φωτεινή Αναστασιάδου έστειλε φάκελλο με έγγραφα με τα οποία, όπως υποστηρίζει, αποδεικνύεται ότι ο πρώην Δήμαρχος ανακόλουθος με τις τωρινές δηλώσεις του περί μη διακοπής της υδροδότησης των δημοτών, στέρησε από τους γονείς της το νερό.
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2008 09:34

Τον Κιλτίδη να πείσουν

Συντάκτης:
Η πλήρης απάντηση θα δημοσιευτεί στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ της Τετάρτης, αλλά κι ένα σχόλιο της ΠΡΩΙΝΗΣ δεν είναι άσκοπο.
Γράψαμε στον «Γραμματοκομιστή» πριν δυο εβδομάδες σχόλιο όπου το νόημα ήταν οι  «μικρές ταχύτητες» των υπαλλήλων της ΕΑΣ στην εκκαθάριση των λαθών των δηλώσεων, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι πληρωμές των επιδοτήσεων.
Μετά την επίσκεψη των δημάρχων του νομού μας στην Κοζάνη, για την αποκόμιση εμπειριών και γνώσεων, όπου 4 νομοί συνεργάζονται στην αποκομιδή των απορριμμάτων, ο δήμαρχος Πολυκάστρου Δημήτρης Σμυδάκης, μας μετέφερε την εξής σκέψη-ερώτημα: