Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021, 1:26:52 μμ
etpa
Κυριακή, 01 Ιουνίου 2008 12:47

Τις πταίει;

Συντάκτης:
Η Αλεξανδρούπολη  φταίει για τα πάθη μερίδας της αγοράς του Κιλκίς και πάμπολλών ακόμα πόλεων της χώρας.  Καφετερειάρχης της ακριτικής πόλης λοιπόν αντέδρασε στα ορισθέντα αππό τα δήμο τέλη κατάληψης πεζοδρομίου και προσέφυγε δικαστικά στο συμβούλιο επικρατείας. Λαγός την φτέρην έσειε κακό της κεφαλής του, που λέει ο λαός.

Το Σ.τ.Ε λοιπόν αποφάσισε πως οι κατασκευές με σιδηροδοκούς αποτελούν αυθαίρετη προσθήκη και ξεκίνησε σε όλη την χώρα το ξήλωμα των εγκαταστάσεων - παραπηγμάτων και λοιπών συναφών κατασκευών.
Αυτά μαζί με τις συνεχείς καταγγελίες πολιτών ότι δεν μπορούν να κινηθούν σε πεζόδρομους ώθησαν την εισαγγελέα Κιλκίς να διατάξει τον έλεγχο και την διόρθωση των ..ημαρτημένων.
Ρωτήσαμε την κ. Χρυσογιάννη αν συνεχίζει να παρακολουθεί το θέμα και απάντησε θετικά. Εξάλλου σχολίασε θετικά και την στάση των καταστηματαρχών «ξέρουν τι έκαναν και όταν τους εξηγούμε τι ακριβώς οφείλουν να επανορθώσουν δείχνουν ειλικρινή διάθεση συνεργασίας» τόνισε.
* * *
Το πρώτο μέτρο που πήρατε μόλις ήρθατε στο Κιλκίς ήταν η απαγόρευση προσφοράς οινοπνεύματος στους ανηλίκους. Υνεχίζετε να ελέγχετε την εφαρμογή του ρωτήσαμε την κ. Χρυσογιάννη στη συνέντευξη που μας παραχώρησε στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Βεβαίως και συνεχίζω να παρακολουθώ της εφαρμογή του νόμου, εξήγησε η Εισαγγελέας Κιλκίς. Κάθε εβδομάδα ζητώ από την Αστυνομία του Κιλκίς να αναφέρει πόσα περιστατικά έκνομης συμπεριφοράς και ελέγχου καταγράφηκαν στο θέμα αυτό, μας είπε..
 Και λέμε εμείς: Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουν οι γονιοί πως αγρυπνούν υπέρ των συμφερόντων και της ασφάλειας των παιδιών τους οι αρμόδιοι , οι κατάλληλοι άνθρωποι και οι αρμόδιες υπηρεσίες. Είναι παρήγορο και ανακουφιστικό.