Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022, 8:10:33 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέντε παράνομους μετανάστες μετέφερε με αυτοκίνητο ένας 18χρονος Σύριος, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να ξεφύγει αστυνομικό έλεγχο.

Τον Χρήστο Τσανασίδη από το Πολύκαστρο τίμησε η διοίκηση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της 52ης Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσής της.

Στις εκδηλώσεις για την 104η επέτειο από τη διάσπαση του Μακεδονικού Μετώπου (το 1918 κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο) του Δήμου Παιονίας,  στο Διασυμμαχικό Μνημείο Πολυκάστρου, παρέστη, σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Συνελήφθησαν 3 άτομα που καλλιεργούσαν 30 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 4 μέτρων. Συνολικά κατασχέθηκαν 17 κιλά και 380 γραμμάρια κάνναβης.

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 20:46

Οι αμμοληψίες καταστρέφουν τον Αξιό ποταμό

Συντάκτης:

Ο πρώην Δήμαρχος Πολυκάστρου Δημήτρης Κουλίνας μιλά στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ και θέτει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων σε ένα ξεχασμένο θέμα. Κινητικότητα και ενημέρωση Γεωργαντά για τις δυνατότητες επούλωσης των πληγών.

Δεκάδες αγροτεμάχια της περιοχής πρώην λίμνης Αξιούπολης δηλώθηκαν στη Γουμένισσα, πληρώθηκαν και τώρα λένε στους ιδιοκτήτες ότι έπρεπε να δηλωθούν στο Γραφείο Πολυκάστρου. Το οποίο έκλεισε! Κομμάτι του Ηλιόλουστου κτηματογραφήθηκε μαζί με την Ποντοηράκλεια, δεν το «βλέπουν» στο Γραφείο Κιλκίς και τους προτρέπουν: Πάντε στο Πολύκαστρο, το οποίο έκλεισε. Τα ίδια σε Νέο και Παλιό Αγιονέρια, Παλιό Γυναικόκαστρο κ.λπ.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (24-9-2022)

Το Δασαρχείο Κιλκίς, μετά και τις κυβερνητικές αποφάσεις, διευρύνει τις δυνατότητες  υλοτομίας-συλλογής δασικών προϊόντων και καυσοξύλευσης,  για την  κάλυψη των ατομικών αναγκών των κατοίκων των περιοχών ευθύνης του.

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 15:50

Δωρεάν rapid tests σε Νέο Αγιονέρι, Γαλλικό και Χέρσο

Συντάκτης:

Συνεχίζεται ο υγειονομικός έλεγχος του πληθυσμού έναντι της Covid – 19 με τον προγραμματισμό δωρεάν εξετάσεων ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) την ερχόμενη εβδομάδα σε τρεις Κοινότητες του Δήμου Κιλκίς.

Σελίδα 1 από 1259