Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 10:07:50 πμ
Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2009 15:29

Με τον υφυπουργό κ. Λυκουρέντζο τα εγκαίνια της Δευτεροβάθμιας

Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων Ανδρέα Λυκουρέντζος παρέστη στην τελετή εγκαινίων των νέων γραφείων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας κ. Δάφνης Νιάκα, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιο Καρατάσιο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Νομάρχης Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Τερζίδης Δημήτριος, ο Δήμαρχος Γαλλικού κ. Θεοδωρίδης Γεώργιος, ο Δήμαρχος Μουριών κ. Αργυρόπουλος Σάββας, ο Δήμαρχος Χέρσου κ. Ανθρακίδης Χρήστος, οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όμορων νομών, οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων του νομού Κιλκίς καθώς και πλήθος εκπαιδευτικών.


Μετά την τελετή αγιασμού, ακολούθησαν οι χαιρετιστήριες ομιλίες της Διευθύντριας της υπηρεσίας κ. Νιάκα, του Νομάρχη Κιλκίς κ. Μπαλάσκα, του Δημάρχου κ. Τερζίδη και η ομιλία του κ. Λυκουρέντζου, αναφορικά με τις τρέχουσες και προγραμματισμένες ενέργειες του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το προσωπικό της Διεύθυνσης επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση.