Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022, 7:33:18 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου έως την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Σχολείο «Προστασίας Δημοσιογράφων» (Safety for Journalists) στο Κιλκίς, στην έδρα του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ).

Τη συγκρότηση πέντε «συνεργείων δίωξης αγριόχοιρων» αποφάσισε το Δασαρχείο Κιλκίς, όπως είχε αποκαλύψει με σχετικό ρεπορτάζ το eidisis.gr, για λόγους οδικής ασφάλειας και προστασίας των καλλιεργειών των αγροτών στο λεκανοπέδιο Μουριών-Δοϊράνης, εξ αιτίας του υπερπληθυσμού στην περιοχή.

Ο  Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός υλοποιεί σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, σε εργαζόμενους συλλόγων, σωματείων, ομάδων και εταιρειών αλλά και πολίτες,  τα οποία πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές.

Ζητείται από αδειοδοτημένη εταιρεία παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης, μόνιμος συνεργάτης με πτυχίο χημικού, βιολόγου ή φαρμακοποιού με προϋπηρεσία τουλάχιστον τρία έτη στην ειδικότητα του.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (25-8-2022)

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς στην 25η συνεδρίασή του στις 07/07/2022 αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη αρχαιρεσιών σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 12729/27-5-2022 έγγραφο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και τις διατάξεις του Ν.4512/2018 (ΦΕΚ 5/τ.Α΄/17-01-2018) για την ανάδειξη:

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ημεδαπού άνδρα, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Η διεύθυνση του γυμναστηρίου KINESIS GYM προσφέρει νέα θέση εργασίας:
Ζητά άμεσα υπεύθυνη υποδοχής.

Είναι η δεύτερη φορά που ο τέως Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς, Γιώργος Ξανθός, βελτιώνει νομοθεσία και κανονισμούς προς όφελος του πολίτη!

Σε εξέλιξη είναι οι εγγραφές για το νέο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης  Λ.Α.Ε.Κ. 1-49/2022, που αφορά εργαζόμενους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, σε επιχειρήσεις  που απασχολούν μέχρι 49 άτομα αλλά και άνεργους που το 2021 είχαν τουλάχιστον 50 ένσημα.